Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Brøndbys redningsmand vil sælge sine aktier

Thomas Rasmussen vil gerne af med sine aktier i Brøndby, nu da klubben 'er parkeret i gode hænder,' som han siger.
Thomas Rasmussen vil gerne af med sine aktier i Brøndby, nu da klubben 'er parkeret i gode hænder,' som han siger.

Det er et spørgsmål om timer eller ganske få dage, før storaktionær i Brøndby, Jan Bech-Andersen har sat sit hold til den bestyrelse, der på torsdag den 10. april vil blive valgt på klubbens ordinære generalforsamling.

Den engelskbaserede shipping-milliardær afslørede onsdag aften over for BT, at han selv agter at stille op til bestyrelsen, men ville ikke uddybe hvilken andre kandidater, der kunne være på vej hverken ud eller ind.

Samtidig overvejer han ifølge BT's oplysninger at købe endnu flere end de cirka 27 procent af aktierne, han allerede ejer, og der er rig mulighed for at erhverve sig nye, store portioner.

Benny Winther sælger efter alt at dømme sine 5,4 procent af aktierne, og nu åbner også it-rigmanden Thomas Rasmussen, der for et år siden var manden bag flere lån og aktieopkøb, da Brøndby dansede på kanten af konkurs, at sælge sine aktier, der udgør den tredjehøjeste andel af den samlede beholdning.

- Det kan godt være, at jeg sælger på et tidspunkt, men om det bliver om tre år, et år, en måned eller om en uge, ved jeg ikke. Jeg synes, Brøndby er parkeret i gode hænder, og så er det det for mig. Så slutter det eventyr. Jeg har aldrig haft ambitioner om at skulle i ledelsen, men har bare villet hjælpe den klub, jeg elsker, siger Thomas Rasmussen til BT.

I løbet af efteråret 2012 og foråret 2013, da Brøndby var helt i knæ og på et tidspunkt ikke kunne betale løn til tiden, var det Thomas Rasmussen, der trådte til og lånte klubben penge, lige som det var ham, der i sin tid hentede Simon Makienok på et playersponsorat.

- Jeg er glad for, at jeg kunne være med til at hjælpe, og at det siden lykkedes klubben at rejse penge. Jeg trådte til, fordi jeg er vild med Brøndby, Brøndbys fans og helt enkel med at se fodbold, siger Thomas Rasmussen.

Men jeg forstår dig ret, når jeg tolker det, som at du gerne vil sælge din andel?

- Ja, selvfølgelig vil jeg gerne det. Men det skal være til en, der har hjertet på rette sted, og som brænder for klubben.

Kunne det være Jan Bech Andersen?

- Jeg har kun mødt ham en eller to gange, men jeg kan da se, at han har lysten, og at han har midlerne til det. Men om han er interesseret i at købe mine aktier, må du spørge ham om, siger Thomas Rasmussen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.