Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Brøndby-træner om sent Premier League-bud: Respektløst

Crystal Palace forsøgte igen uden held at sikre sig Brøndbys Frederik Rønnow i transfervinduets døende timer.

Brøndby måtte igen sige nej til et bud på keeper Frederik Rønnow (højre) fra Crystal Palace i transfervinduets sidste timer, og det mener Brøndbys cheftræner, Alexander Zorniger (venstre), er uprofessionelt af Crystal Palace. Scanpix/Liselotte Sabroe
Brøndby måtte igen sige nej til et bud på keeper Frederik Rønnow (højre) fra Crystal Palace i transfervinduets sidste timer, og det mener Brøndbys cheftræner, Alexander Zorniger (venstre), er uprofessionelt af Crystal Palace. Scanpix/Liselotte Sabroe

Brøndby. For andet transfervindue i træk forsøgte Premier League-klubben Crystal Palace uden held at hente Brøndby-keeperen Frederik Rønnow i transfervinduets 11. time.

Onsdag var der kun få timer tilbage inden deadline, da Crystal Palace henvendte sig, og derfor lykkedes det ikke at nå til enighed om en handel.

Brøndbys cheftræner, Alexander Zorniger, mener, at det er "respektløst" af Crystal Palace at komme med så sent et bud to transfervinduer i træk.

»Frederik var i den samme situation i sommer. Den samme klub ville have den samme spiller på transfervinduets sidste dag«, siger Zorniger.

»Jeg ved ikke, hvem der kan forstå, at de (Crystal Palace, red.) gør det, men jeg er ikke i stand til det. Men han (Rønnow, red.) er her stadig, og det er vi meget glade for.«

Synes du, det er uprofessionelt af Crystal Palace?

»Ja. Måske synes de, at det er professionelt, men fra mit synspunkt så er det uprofessionelt. Det er respektløst over for en anden klub.«

Det sene bud ærgrer også sportsdirektøren i Brøndby, Troels Bech, der måtte træffe beslutningen om at slukke målmandens drøm og afvise et bud, der ifølge Ekstra Bladet lød på 40 millioner kroner.

»Buddet kom så sent, at det blev urealistisk at få tingene til at hænge sammen. Det var en alvorlig udfordring, og den viste sig også at være større, end der kunne magtes at få en erstatning ind«, siger Troels Bech.

»Havde vi fundet den rigtige afløser, så er jeg sikker på, det havde været en mulighed, at Frederik var skiftet, men det havde ikke været en mulighed at stå markant svækket i forhold til forårets kampe.«

Brøndby ligger nummer to i Superligaen og det ser bedre ud, end det længe har gjort for klubben fra Vestegnen. Derfor satte sportsdirektøren også det sportslige over individuelle drømme og ambitioner.

»Af respekt for holdkammerater, de folk der følger klubben og dem, der de seneste 12 år har leveret blod, sved og tårer for at vi er kommet i den position, som vi er i nu, er vi nødt til at vise, at vi også tager vare på den gode situation, og det var han indforstået med.«

Har du en dårlig smag i munden over for Frederik Rønnow?

»Nej, det har jeg ikke. Jeg vil gerne gøre alle glade, men hvis vi skal gøre nogen glade på bekostning af en masse andre, så hænger det jo ikke sammen.«

»Jeg har et ansvar over for Frederik, men det har jeg også overfor de 250.000 Brøndby-fans, der er registreret rundt om i landet«, siger sportsdirektøren.

Brøndby spiller søndag pokalkamp mod FC København i Parken.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.