Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Brøndby skal af med flere spillere før indkøb

26 spillere i førsteholdstruppen i Brøndby er for mange, siger sportsdirektør Troels Bech.

Brøndby: Hvis Brøndby skal forstærke sig i januars transfervindue, kræver det sandsynligvis, at klubben først får sagt farvel til flere spillere i truppen.

Mandag solgte Brøndby Fredrik Semb Berge og udlejede Elbasan Rashani, men truppen skal slankes yderligere, siger sportsdirektør Troels Bech.

- Vi har 26 spillere i truppen efter de to, der har forladt os mandag. 26 spillere er mange, og behovet for en ny spiller ville være større, hvis vi var 23.

- Den ideelle trupstørrelse er svær at sige. Det handler om, hvor mange kampe man skal igennem. Vi håber at skulle igennem 19 kampe i foråret - 15 i Superligaen og fire pokalkampe.

- I vores tilfælde er det luksus at have 26 spillere. Jeg ville ikke være ked af at have 25 eller 24. Det kunne sagtens forsvares rent sportsligt, siger Troels Bech.

Ved årets første Brøndby-træning mandag var Michael Almebäck tilbage på Vestegnen efter et års udlejning til Esbjerg. Svenskeren deltog ikke i holdkammeraternes spil til to mål, og han fortsætter næppe i Brøndby.

Desuden har Brøndby tre spillere til venstre back, og det er ifølge Troels Bech en spiller for meget.

Selv om der skal sendes spillere videre i systemet, så kan sportsdirektøren ikke afvise, at klubben handler inden, hvis der opstår en unik mulighed.

- Timing er afgørende i fodbold. Nogle gange kan man ikke udsætte den gode aftale, hvis den kan lade sig gøre nu. Det kan betyde, at man skiller sig af med en spiller hurtigere, end man ønskede sig, eller at man får en ind, før man egentlig havde behovet.

- Det kunne jo være, den rigtige spiller dukker op nu, selv om vi først havde brug for ham til sommer. Så må vi handle på det, siger Troels Bech.

Cheftræner Thomas Frank stresser ikke sin sportsdirektør for at få forstærkninger.

- Jeg tror ikke, der findes en træner, som ikke vil have en dygtig spiller ind, men jeg er meget tilfreds med den trup, jeg har, siger Thomas Frank.

Han pointerer lige som Troels Bech, at den nuværende trup er en tand for stor.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.