Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Brøndby forlænger med kaptajnen

Brøndby og Mikkel Thygesen er nået til enighed om en forlængelse af kontrakten. Den nye kontrakt løber nu frem til sommeren 2015.

Både Thygesen og Brøndby har offentligt tilkendegivet, at de gerne ville forlænge aftalen, og det er altså sket nu.

Sportschef i Brøndby Per Rud, er glad for  den nye aftale:

- Mikkel er en af de bærende spillere i vores trup og spiller en meget central rolle på og uden for banen. Han er et samlingspunkt og en, der altid går foran med det gode eksempel. Vi har hele tiden gerne ville forlænge samarbejdet, og trods den ærgerlige og alvorlige skade falder det os helt naturligt at holde fast i Mikkel, siger Per Rud til Brøndbys hjemmeside.

Han fortsætter:

- Vi er rigtig glade for Mikkel, som har en helt særlig plads og rolle på holdet og her i klubben generelt. Han er uden tvivl en kulturbærer, som har klubben og Vestegnen i hjertet, og det mærker man hver dag på hans indstilling og topprofessionelle indsats.

Per Rud understreger, at det nye Brøndby-projekt har brug for kulturbærere, der vil kæmpe alt, hvad de kan for at få Brøndby op i toppen igen:

- Det projekt, vi har sat i søen, har brug for nogle foregangsmænd, og sådan en er Mikkel. Han har et ukueligt fightergen, og nu ser vi frem til, at det hjælper ham med at blive skadesfri, så han også kan bidrage på banen.

Thygesen har indtil videre spillet 87 kampe for Brøndby, siden han skiftede fra FC Midtjylland i sommeren 2011.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.