Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Bendtner får lov til at fortsætte i Rosenborg

Nicklas Bendtners advokat ønsker ikke at fortælle, hvordan fodboldspilleren oplevede episode med taxachauffør.

Nicklas Bendtner får indtil videre lov til at fortsætte i fodboldklubben Rosenborg. Den danske angriber beklager, at han har været involveret i en voldsepisode.
Nicklas Bendtner får indtil videre lov til at fortsætte i fodboldklubben Rosenborg. Den danske angriber beklager, at han har været involveret i en voldsepisode.

Nicklas Bendtner får indtil videre lov til at fortsætte i fodboldklubben Rosenborg.

Tirsdag eftermiddag var der pressemøde i Trondheim, og her stod det klart, at klubben lader Bendtner spille videre.

Det sker, til trods for at Bendtner natten til søndag var involveret i en voldssag, hvor han slog en taxachauffør. Den danske angriber beklagede, at han var involveret i episoden.

Bendtner svarede ikke på et eneste spørgsmål tirsdag, men læste indledningsvist op fra et stykke papir.

Han fortalte under oplæsningen, at han gerne ville have være episoden foruden, og at han forsøgte at undgå den.

»Jeg har været involveret i en yderst uheldig og for mig stærkt ubehagelig episode. Jeg kunne ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at situationen skulle udvikle sig, som den gjorde.«

»De folk, jeg har delt omklædningsrum med i halvandet år, ved heldigvis godt, at jeg ikke er en voldsmand,« siger Bendtner.

Hvis Bendtner bliver dømt for vold, så vil Rosenborg tage sagen op til overvejelse igen.

»Vi har ikke vurderet, hvad vi gør, hvis Nicklas bliver dømt for vold. Så må vi vurdere situationen igen,« siger Rosenborgs daglige leder, Tove Moe Dyrhaug.

Det var ikke mange detaljer om weekendens episode, der kom frem på pressemødet.

»På grund af den verserende sag i retssystemet, kan jeg ikke udtale mig yderligere, men henviser til min advokat, Anders Nemeth,« siger Bendtner under oplæsningen.

Mens pressemødet stadig var i gang oplyste Anders Nemeth til Ritzau, at Bendtner har nægtet sig skyldig i den voldssigtelse, som Københavns Politi har rejst.

Efter den indledende oplæsning og undskyldning fra Bendtner stod danskeren tavs i resten af den halve times tid, som pressemødet varede.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.