Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Away-kortet er snart på plads: Samtlige Superliga-klubber støtter tiltaget

Fra næste sæson skal Brøndby og de resterende 11 Superliga-klubbers fans være i besiddelse af et Away-kort, hvis de vil se deres hold spille udekampe på stadion.
Fra næste sæson skal Brøndby og de resterende 11 Superliga-klubbers fans være i besiddelse af et Away-kort, hvis de vil se deres hold spille udekampe på stadion.

Indførelsen af Superliga Away-kortet er tættere på end nogensinde før, og samtlige af de 12 Superliga-klubber støtter op om tiltaget. Det fortæller Divisionsforeningens direktør, Claus Thomsen.

Beslutningen om at indføre et Away-kort har mødt stor modstand fra især Danske Fodbold Fanklubber, men fansenes protester har ikke fået klubberne til at stille sig uenige.

»Det har været samtlige klubber, der har bakket op om det her, og det har de gjort fra helt fra starten,« siger Divisionsforeningens direktør, Claus Thomsen.

Claus Thomsen fortæller, at man er nået langt med den endelige model for det nye Away-kort, men der arbejdes stadig med detaljer, der skal lette nogle af fangruppernes bekymringer.

»Vi har færdigudviklet det, men vi forsøger til stadighed at indoptage de ønsker, der har været fra fansene udover dét, at det ikke skal være der. Men jeg tør godt sige, at vi finder en løsning, hvor man godt kan bestille kortet og gå til kamp på samme dag.«

Kortet vil træde i kraft fra 2015/16-sæsonen, og det forholder sig således, at alle over 15 år skal være i besiddelse af et kort. Prisen ligger fortsat ikke fast, da det vil være op til den enkelte klub, men det kommer højst sandsynligt ikke til at overstige de 50 kroner, som FCK tager for deres Away-kort, der blev indført til 2008/09-sæsonen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.