Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Anja Andersen kritiserer sin tidligere ledelsesstil

Anja Andersen har i et TV2-program taget afstand til sin opførsel på håndboldbanen.
Anja Andersen har i et TV2-program taget afstand til sin opførsel på håndboldbanen.

Anja Andersen, 45, har lagt håndboldsporten på hylden.

»På nuværende tidspunkt kan tidspunkt kan jeg ikke forestille mig, at jeg nogensinde kommer tilbage til den,« sagde hun for et par uger til BT, efter at hun med øjeblikkelig virkning var stoppet som træner i Odense-klubben DHG.

Nu har Go' Morgen Danmark på TV2 haft hende i studiet til en snak.

Her fortæller Anja Andersen, at hun har ændret sig meget på det menneskelige plan, siden hun for fire år siden mødte en coach i forbindelse med et selvudviklings-kursus.

»Pludselig kunne jeg se, at det, jeg havde praktiseret i 10 år som træner, er det, man i virksomhederne kalder ’management by fear<saxo:ch value="226 128 153"/> (ledelse baseret på frygt, red.). Jeg kunne se, at jeg havde været utroligt kontrollerende, dikterende og havde også delt skideballer ud til spillere,« siger Anja Andersen

Desuden mener hun, at hun, hvis ikke temperamentet engang i mellem var kogt over, havde været dygtigere med håndbolden.

»Jeg tænker, at jeg ville have været endnu bedre,« siger Anja Andersen.

Hun er i dag ansat som High Performance Coach i lederudviklingsfirmaet Pathfinder.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.