Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Alle storklubberne jagter Mikkel Hansen

Mikkel Hansen i aktion mod Østrig i tirsdag aftens EM-kamp.
Mikkel Hansen i aktion mod Østrig i tirsdag aftens EM-kamp.

Mikkel Hansen har imponeret under EM. Ni gange på 10 forsøg scorede han, da Danmarks håndboldherrer tirsdag aften besejrede Østrig.

- Alle europæiske klubber vil gerne have fat i Mikkel, siger landsholdets tidligere assistentræner, Peter Bredsdorff-Larsen, der efter sommerferien vender tilbage til trænergerningen i Bjerringbro/Silkeborg.

Han mener dog, at Mikkel Hansen ophold i franske Paris Saint-Germain gerne må blive endnu længere end det halvandet år, det indtil videre har varet.

- Det var en optimal løsning for ham, at han efter AG Københavns konkurs endte i fransk håndbold. Her er de sportslige udfordringer okay. Men samtidig bliver han ikke mere slidt end, at han er frisk, når der spilles landsholds-slutrunder, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

Det kunne være en nærliggende tanke, at Mikkel Hansen på et tidspunkt vil prøve sit talent af i den tyske Bundesliga, der regnes for verdens stærkeste turnering.

- Her vil Mikkel uge efter uge blive maksimalt udfordret. Men det vil også slide hårdt på hans krop. Så hvis han en dag vælger at spille dernede, kan det meget vel komme til at gå ud over hans præstationer på landsholdet, forudser Peter Bredsdorff-Larsen. 

  

Eks-landstræner Anders Dahl-Nielsen, der både har været træner og sportsdirektør i Bundesliga-klubben Flensburg-Handewitt, fortæller, at man tidligere har spurgt Mikkel Hansen, om han kunne være interesseret i en kontrakt.

- Jeg har på fornemmelsen, at de sportslige udfordringer for Mikkels vedkommende betyder ligeså meget som de personlige. Da vi i Flensburg var på banen, foretrak han FC Barcelona og den spanske kultur, siger Anders Dahl-Nielsen, der godt kan forstå, at det danske landsholds største profil nu spiller i Paris Saint-Germain.

- Fransk håndbold er inde i en rivende udvikling. I Paris spiller han på et hold med mange fremragende spillere. Det betyder, at det ikke nødvendigvis er ham, der kamp efter kamp skal trække læsset. Derfor har han mulighed for at udvikle sit spil dernede, siger Anders Dahl-Nielsen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.