Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Allan Kuhn forlænger med AaB

Guldmedaljer Aab. Aab - AGF , superliga, Nordjyske Arena, Aalborg : Aab vandt det danske mesterskab og blev efter kampen hyldet . Her er det Aabs cheftræner Kent Nielsen og Aabs assistenttræner Allan Kuhn
Guldmedaljer Aab. Aab - AGF , superliga, Nordjyske Arena, Aalborg : Aab vandt det danske mesterskab og blev efter kampen hyldet . Her er det Aabs cheftræner Kent Nielsen og Aabs assistenttræner Allan Kuhn

Allan Kuhn fortsætter som assistenttræner i AaB til 30. juni 2017. Kuhn har fredag forlænget sin nuværende aftale, så han også er assistent under den nye træner, Lars Søndergaard, der tiltræder til næste sæson.

Allan Kuhn var i sidste sæson med til at føre AaB til 'The Double' sammen med Kent Nielsen, og han håber på at kunne rykke klubben mod samme højder sammen med Lars Søndergaard.

»Jeg glæder mig til fra sommer at begynde en ny rejse mod nye mål, men lige nu er fokus naturligvis udelukkende på, at vi i sæsonens sidste otte kampe får hentet så mange point som muligt, så vi forhåbentlig kan kravle opad i tabellen, og Kent (Nielsen, AaB’s cheftræner, red.) dermed også får den afsked, han fortjener,« siger Allan Kuhn i en pressemeddelelse.

Sportschef Allan Gaarde glæder sig over, at 'klubmanden' Kuhn, der i sin seneste AaB-periode har været assistent siden 2011, fortsætter som Lars Søndergaards assistent.

»Med vores kommende cheftrænerskifte in mente har det været en prioritet for os at bevare kontinuiteten i den øvrige trænerstab, som Allan Kuhn er en vigtig del af,« siger Allan Gaarde i pressemeddelelsen og fortsætter:

»Kuhn er en dygtig træner, der blandt andet med sin passion og sit humør bidrager stærkt til fællesskabet i AaB, og samtidig er Allan en fantastisk ambassadør for vores klub.«

AaB og Allan Kuhn møder søndag Sønderjyske på udebane i Superligaen. Pudsigt nok en kamp mod Lars Søndergaard, der træner Haderslev-klubben sæsonen ud, inden han slutter sig til Kuhn og resten af AaB-staben.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.