Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Agent forventer snarligt salg af Juelsgård

En afklaring på Jesper Juelsgårds udlandsdrømme ser ud til at falde på plads snart.
En afklaring på Jesper Juelsgårds udlandsdrømme ser ud til at falde på plads snart.

Jesper Juelsgård ligner sammen med holdkammerat Erik Sviatchenko de næste spillere på FC Midjyllands affyringsrampe. Akademispillerne har været stærkt medvirkende til, at klubben ligger på førstepladsen i Superligaen og er favoritter til guld, og holdets succes afspejler sig i interessen fra udenlandske klubber.

Erik Sviatchenko forklarede til bt.dk onsdag, at han sigter efter et udlandsskifte til sommer, og samme drøm ser ud til at gå i opfyldelse for FC Midtjyllands venstre back Jesper Juelsgård.

- Vi ligger i en fase nu, hvor vi skal forsøge at koordinere det lidt mere konkret. Der er en fin interesse fra en bred vifte fra Europa, men hvor konkret det kan nå at blive, det er nok lidt for tidligt at sige nu, men der er rigtig mange forespørgsler, og flere klubber er måske ved at tage den sidste beslutning, siger Juelsgårds agent, John Sivebæk, til bt.dk. - Det, forventer vi, kommer til at ske inden ret længe, tilføjer han.

Jesper Juelsgård har kontraktudløb med FC Midtjylland i slutningen af 2014, og derfor virker klubben også parat til at slippe landsholdsspilleren til sommer, så der kan komme penge i kassen.

- Det er i samarbejde med klubben, at en handel helst skal ske til sommer, men der er ikke nogen garanti. Det er både klubben og spillerens planer, at han kommer af sted. Vi arbejder meget intenst på et skifte. Jesper føler også selv, at han er parat til et skifte til udlandet. Uden at forklejne FC Midtjylland vil det betyde noget for hans udvikling at komme af sted.

Ifølge John Sivebæk har klubber fra såvel Tyskland, England, Frankrig, Holland som Balkan vist interesse for Jesper Juelsgård.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.