Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

AC Horsens kan fortsætte talentarbejdet efter kapitalindsprøjtning

ARKIVFOTO: Lasse Kryger jubler en scoring, og AC Horsens kan nu også glæde sig over, at talentafdelingen ikke skal lukke alligevel.
ARKIVFOTO: Lasse Kryger jubler en scoring, og AC Horsens kan nu også glæde sig over, at talentafdelingen ikke skal lukke alligevel.

AC Horsens lukker ikke talentafdelingen alligevel. Klubben har indsamlet halvdelen af de nødvendige penge, der manglede i slutningen af 2014, og derfor kan arbejdet med klubbens yngre spillere fortsætte for nu.

I slutningen af november oplyste AC Horsens i en fondsbørsmeddelelse, at klubbens økonomiske problemer ville medføre drastiske nedskæringer i 2015, hvis ikke man hurtigt fik indsamlet de nødvendige penge. Nedskæringer, der især ville ramme eliteungdomsholdene, som AC Horsens kunne blive tvunget til at trække fra deres respektive turneringer.

Den besked vakte bekymring i lokalområdet, og derfor iværksatte flere trofaste fans, herunder Martin Schjøth og Claus Holm, en indsamling til klubben. De to indrykkede en annonce i Horsens Folkeblad, og det har nu tilsyneladende været med til at redde talentafdelingen.

Bestyrelsesformand Ole Simonsen ønsker dog ikke at fortælle, hvor meget fansenes indsamling udgør i det samlede regnestykke.

»Fansene har bidraget med et mindre beløb, men ellers har forskellige erhvervsfolk og privatpersoner støttet os økonomisk. For en klub som vores betyder det en hel del med den her opbakning både moralsk og økonomisk, og derfor er det her virkelig rart,« siger Ole Simonsen

Helt konkret betyder pengeindsprøjtningen, at AC Horsens kan fortsætte arbejdet med klubbens talenter i et reduceret B-licens setup. Lige nu har klubben ikke penge til at søge om en A-Licens, som DBU har tildelt til 12 hold for 2014/2015-sæsonen, og om det bliver en mulighed i fremtiden, vil Ole Simonsen ikke spekulere i.

Frem mod sommer skal en arbejdsgruppe kigge på, hvordan AC Horsens kan indsamle de resterende penge. Bestyrelsesformanden har tidligere fortalt til BT, at man er nødt til at finde 2,5 millioner kroner hvert år i de næste tre år, hvis talentafdelingen skal fortsætte som hidtil.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.