Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Århus Håndbold mister målmand i hele slutspillet

Der kommer til at gå mindst en måned, før Århus Håndbold-keeperen Emil Nielsen er tilbage på banen.

Århus Håndbolds talentfulde målmand Emil Nielsen fik i sidste uge konstateret en mild form for meningitis.

Selv om han nu er udskrevet fra sygehuset, betyder det ikke, at han kommer tilbage i kamp lige med det samme. Tværtimod går han glip af resten af slutspillet, som er i gang.

- Standarden for den type meningitis er et genoptræningsforløb på en til tre måneder. I Emils tilfælde forventer vi, at det bliver tættere på en måned end tre måneder.

- Men vi er nødt til at tage det et skridt ad gangen og lytte til de signaler, kroppen giver, siger holdets mangeårige læge Niels Mørk til klubbens hjemmeside.

- Emil har ikke vist nogle tegn på varige mén, så vi er meget positive omkring forløbet. Samtidig er vi varsomme i forhold til, at forløbet bliver gjort ansvarligt og med Emils helbred i fokus, lyder det fra klublægen.

Genoptræningen kommer til at foregå i samarbejde med ergoterapeuter fra Skejby Sygehus og klubbens fysioterapeut Morten Frank.

Målmandens sygdom har allerede betydet et comeback til Jan "Tromle" Nielsen i Århus Håndbolds mål.

Klubbens 43-årige direktør indstillede ellers karrieren efter sidste sæson.

Jan "Tromle" Nielsen har tidligere i denne sæson været skrevet på holdkortet på grund af en Emil Nielsen-skade.

Direktøren agerer reservemålmand for Jens Fredsgaard, mens Emil Nielsen er ukampdygtig.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.