Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Sidste stop før døden

Performance. Det er aldrig kedeligt at være tilskuer til Kristján Ingimarssons absurde og turbulente Teater Neander.

Der er knald på Kristján Ingimarssons absurde »Big Wheel Café«, hvor bl.a. Sigrid Husjord (t.h.) giver den som hysterisk dværg.
Der er knald på Kristján Ingimarssons absurde »Big Wheel Café«, hvor bl.a. Sigrid Husjord (t.h.) giver den som hysterisk dværg.

Yderst underholdende er også den nye montageforestilling »Big Wheel Café«, hvor vi oplever sidste stop på en motorvejscafé, inden man går gennem svingdøren ind til døden. Selv om Ingimarsson ikke selv er på scenen, sprudler det af liv i brædde-cafeen i country & western-stil fyldt med skøre og skæve eksistenser, der hele tiden genfødes i det buddhistisk inspirerede univers, der også byder på happy bollywood-dans. Thomas Bentin er super dynamisk og kropsækvilibristisk som bl.a. truckfører og ninja, ligesom der er fuld knald på Sigrid Husjord som hysterisk dværg, der ikke vil have, man kigger på hende. Sjovt iscenesætter Ingimarsson tvillingerne Magnusson, mens Signe Harder, der både vakler rundt på høje hæle og giver den som afstivet mekaniker, tager os med på nærdødsoplevelse i den miksede forestilling, hvor man overgiver sig til livskraften. 


»Big Wheel Café«: Idé og iscenesættelse: Kristján Ingimarsson. Scenografi: A. Stefansson. Lyd: R. Magnusson. Kostumer: J. Forchhammer. Dramaturg: A.H. Brekne. Nyaveny, sidste dag 13. marts.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.