Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
MINUS

Socialdemokratisk arvesølv sælges

På grund af intern omstrukturering og flytning til mere blå omgivelser har Socialdemokratiet sat flere relikvier til salg. Slå til nu, og vær med til at sætte punktum for et for længst overstået kapitel.

Det røde flag

Snyd ikke Dem selv for denne fantastiske røde fane. Den er meget lidt slidt, da den i nyere tid kun har været modvilligt brugt ved enkelte festlige lejligheder. Af samme grund er fanen dækket af støv, der dog uden problemer kan rystes af ved en protestdemonstration mod for eksempel SU-nedskæringer på Christiansborg Slotsplads. Da fanerne er temmelig tunge, bør de bæres af en faglært håndværker. Kan man ikke finde en rød sådan, kan de også løftes - med besvær - af tre RUC-studerende.

Pris: 30 sølvpenge.

Buste af Stauning

Denne buste af Thorvald Stauning har stået i Socialdemokratiets gruppelokale siden Kanslergadeforliget. På grund af overvældende skyldfølelse og deraf følgende uvilje mod at møde statuens faste og stirrende blik, som ledende socialdemokrater i dag finder »temmelig bebrejdende«, sælges den. Ønsker man at mindes de dage, hvor socialdemokratisme og velfærd gik hånd i hånd, må man ikke snyde sig selv for dette røverkøb.

Pris: Foræres bort i skam.

Fair Forandring/Løsning-programmer

Imponer dine bekendte ved festlige lejligheder med dette fantastiske sortiment af 12-minutters eventyr. Propfuld af antik rød retorik og fortællinger om betalingsringe, billig kollektiv trafik, trepartssaftaler og andre fabeldyr. Et fascinerende tilbageblik på en tid, hvor vælgere og politikere kunne overbevise sig selv om de mest fantastiske ting.

Pris: Bortgives.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.