Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Sværtegade

Et år med… 2015

Det handler om at være beredt. Derfor har Sværtegade kigget i krystalkuglen og giver et par hints om, hvad vi kan forvente af det nye år.

Januar-april Nye sager dukker op for Lars Løkke, blandt andet om tre cigaretrullemaskiner købt på partiets regning. Også et par boxershorts fra en beundrer skaber skattemæssige problemer.c

Maj Efter rublens fortsatte fald er brænder russerne parkbænke som alternativ energikilde, og Dog ikke noget, en invasion af Polen ikke kan løse.

Juni Sveriges befolkning benytter det gode vejr til at forlade landet på Fredrik Reinfeldts ordre, så nye kræfter kan komme til. Målet er Sibirien, hvor de gamle svenskere vil udfordre de lokales heteronormative tankegang.

Juli Løkkes popularitet topper i en kæmpe valgsejr, hjulpet på vej af spildte stemmer på Alternativet fra kommunister og forvirrede anarkoliberalister, der heller ikke i år ønsker at flytte til Nordkorea eller Somalia.

August Uffe Elbæk tager valgnederlaget med oprejst pande og forlader politik for at starte et nyt tøjbrand. Aarhus Kommune skriver sig op til 500 T-shirts med internationale byslogans på.

September Den svenske diaspora i Sibirien forarges over Sverigedemokraternes fascistiske fremfærd og forviser dem endnu længere mod øst.

Oktober Butikkerne pynter op til jul efter indædte protester fra forbrugere, der savner noget, de kan brokke sig over.

November Endnu engang raser danskerne, da et dyr på brutal vis bliver slået ihjel. Det drejer sig om en hare, der hapses af en ørn, helt uden at nogen gør noget.                 

December Svenskerne vender tilbage til Sverige efter at have forladt Sverigesdemokraterne et sted nær Vladivostok. Så blev det alligevel jul i det lille folkehjem.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.