Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Sværtegade

En virksomhed i Danmark: SKAT

De sidste 40 år har SKAT oplevet skyhøje vækstrater. Gennem kerneværdierne tvang og opsøgende arbejde har de omdannet danskernes middelhårde arbejde til overskud. Men på trods af den flotte bundlinje opfatter danskerne stadig SKAT som en tør og upersonlig virksomhed - og det skal der laves om på.

“Vi vil gerne komme helt tæt på vores kunder: Hvad laver håndværkerne i deres have? Hvem har de sex med, når de ikke er i Danmark? Hvad køber de over dankortet?” forklarer virksomhedens kommunikationschef, der ønsker, at SKAT’s brand skal signalere omsorg, nærvær og venlig interesse, illustreret gennem deres nye slogan “SKAT tager om dig”.

Kinnock er uofficiel maskot
En af de uofficielle maskotter i den kampagne er statsminister Helle Thorning-Schmidts mand, Stephen Kinnock, hvis skattesag og seksuelle orientering har været genstand for stor opmærksomhed i flere år.

“Ikke alle var vilde med tanken om, at vi nu har lov til at gå ind i folks haver uden dommerkendelse, men så kom Kinnocks sexliv på banen. Pludselig er der meget større forståelse for, at kundernes private forhold skal afdækkes ned i mindste detalje,” fortæller kommunikationschefen og forudser, at også den øgede registersamkørsel vil give danskerne endnu mere tryghed, både økonomisk, arbejdsmæssigt og seksuelt.

Markedsledende inden for afgifter
Sideløbende ønsker SKAT at fokusere mere på klassisk beskatning frem for at administrere stadig flere udgifter.

“Eksempelvis fedt- og sukkerafgiften har gjort danskerne i tvivl om, hvad det egentlig er, vi står for. Men ved at fjerne dem og i stedet måske hæve bundskatten eller fastfryse personfradraget, signalerer vi konsekvens og enkelhed i den måde, vi tager folks penge på,” forklarer kommunikationschefen.

Han understreger, at SKAT ikke kunne have ført den strategi uden hjælp fra deres lobbygruppe, Folketinget:

”De har simpelthen gjort et fantastisk stykke arbejde. Havde det ikke været for dem, ville SKAT aldrig være blevet en så dominerende på det danske marked, som tilfældet er i dag!”

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.