Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Sværtegade

En liste med… Julegaver til politikerne

Hvad giver man til den folkevalgte, der har alt? Sværtegade foreslår et par ting til dig, der synes, politikerne skal have det lidt godt mellem alle eftervederlagene.

Inger Støjberg: Et pænt halssmykke fra Cartier. Kan erhverves til en god pris i Københavns Lufthavn, Rødby og ved Øresundsbroen.

Søren Pind: En kuffert fuld af diamanter. Kan erhverves samme steder. Kun så længe krigstilstand haves.

Esben Lunde Larsen: Den akademiske hjælpemanual “Sådan lærer du at google længere tekstpassager ved brug af anførselstegn”. En Buzz Lightyear-figur med Andreas Mogensens ansigt sat ind. “Arternes oprindelse” af Charles Darwin, illustreret.

Morten Østergaard: En sæson med standarddans hos Anne-Margrethe Laxholm. For et ekstra beløb kan Rasmus Jarlov rekvireres som partner. Bliver ikke sendt i Vild med dans.

Kristian Thulesen Dahl: Et års abonnement på færdiglavet ældremad, kærligt vakuumpakket i plastik og sendt til dit hjem eller plejebolig. Koster det tredobbelte af en gennemsnitlig færdigret fra Føtex. Vådservietter kan tilkøbes for 0,000001 værdighedsmilliard.

Helle Thorning-Schmidt: Hobbysæt til fx fiskeri, brodering, modellegetøj eller lignende fredelig syssel. Dansk-fransk-flamsk ordbog. Nødblus, horn og sirene til brug i Folketinget, når hun skal have taletid.

Carl Holst: Usynlighedskappe med indbygget mundkurv. Kan erhverves for et eftervederlag, men kun, hvis du har fået det helt efter reglerne og derefter givet halvdelen tilbage. Du kan få en regionalmedarbejder til at afhente kappen, men der er risiko for, at vi skriver det på fakturaen.

Kristian Jensen: Et kaffekrus med teksten “You’re my number one” skrevet hen over Venstres logo. En pokal med et stort ettal på. En guldmedalje. Behøver ikke koste så meget, han bliver glad for det alligevel.

Peter Christensen: Carl Holst-sagen. Ganske vist genbrug, men man kan aldrig give en god gave for ofte.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.