Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Sværtegade

En dag med… Yahya Hassan

Digter, debattør og nu også politiker. Sværtegade har fulgt den unge Yahyas dag, der involverer Klaus Riskær, flagermus og konspiratorisk pizza med skinke.

08.02 Vækkes af et insisterende telefonopkald, hvor en redaktør fra et undergrundsforlag vil udgive min tale fra tirsdagens pressemøde. Han siger, det er “blændende lyrik med kun et lille og ubetydeligt politisk indhold, der bare kan redigeres væk”.

08.10 “Kan vi ikke også udgive den her telefonsamtale?” spørger redaktøren begejstret efter, at jeg har kaldt ham en blind og dum flagermus, der tåger rundt i sit eget intellektuelle mørke og kun orienterer sig efter sine egne idiotiske udsagns ekko. Jeg lægger på.

10.25 Tænder for TV 2 NEWS og ser, at Klaus Riskær nu også gerne vil ind i Nationalpartiet, men i stedet for at kontakte dem har han bare indkaldt til et pressemøde og er begyndt at fremlægge sine visioner for partiet.

13.33 En 62-årig kvinde fra Østerbro skriver på Facebook, at hun gerne vil adoptere mig, så hun kan beskytte mig fra mine snæversynede fjenders vrede og had: “Da jeg hørte dig sige grimme ting om højrefløjen, vidste jeg, at du var en lysende, ung komet af åbenhed, tolerance og kærlighed.”

15.22 Da jeg svarer, at hun er en klam og forudsigelig del af den amerikansk-israelske mediekonspiration, bliver hun endnu mere begejstret og beder om mit kontonummer, så hun kan sende mig penge.

19.41 Konspirationen fortsætter, da jeg bestiller en pizza med pepperoni, men får en med skinke. Igen forsøger det gylpende og barnlige Danmark at pudse skinkesvinehunden på mig, mens de fedter for Saudi-Arabien og Qatar. Er mine PET-vagter med i komplottet?

23.58 Ser på TV 2 NEWS, at Klaus Riskær har afsluttet sit pressemøde og nu tager imod spørgsmål. Henrik Qvortrup er den eneste journalist, der er tilbage, og spørger Riskær, hvad han mener om dagpengereformen. “Ignorante fugleklatter!” svarer han vredt og går. Right on, Klaus.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.