Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Sværtegade

Derfor er den stærke kvinde svag

Der er ingen tvivl om, at feminismen er kommet langt i dag.

De videregående uddannelser er sprængfyldt med dygtige unge kvinder, der kan og vil tage ansvar for deres eget liv og fremtid. Men vi må også huske, at der findes et stort proletariat af ubegavede og hjælpeløse fruentimmere, som ganske enkelt ikke kan tage vare på sig selv. Heldigvis er vi en masse kvinder i den øvre middelklasse, der sagtens kan tilrettelægge deres kvindeliv på en mere kønspolitisk korrekt måde, end de selv er i stand til.

Tag fx de prostituerede og deres perverse og unaturlige omgang med eget køn, som ingen rigtig kvinde nogensinde ville vælge. Det ved sexarbejderne måske ikke selv, men den slags ser man tydeligt, hvis man anvender et akademisk blik fra en udkigspost i Kartoffelrækkerne.

Heldigvis kan vi beskytte vores naive og falsk bevidsthedsramte kønsfæller fra deres egen ringe dømmekraft ved at sætte de liderlige mænd, der forgriber sig på deres uskyld, i de fængsler, hvor de hører hjemme.

Også i parforholdet er det os, der har bukserne på, hvilket vores stigende indflydelse på forbrug, ferier og økonomi demonstrerer. Desværre er vi endnu ikke så stærke, at vi magter at tage ansvar for vores egne børn, hvorfor vi heldigvis er stærke nok til at kræve, at staten sørger for at fordele barslen for os.

Jeg er selv medlem af kvindenetværket Girly Pink Power Goddesses, hvor vi mødes for at bekræfte hinanden i, at kvinder er præcis lige så meget værd som mænd. Derfor ender vi ofte med at græde i kor over, hvor synd det er, at sådan nogle seje quinder som os skal reduceres til passive ofre for patriarkatet. Vi kan og vil nemlig selv! Vi skal bare have en krykke, en kvote og en lille smule særbehandling, så humper vi ud over stepperne i raketfart - på lige fod med alle andre!

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.