Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Sværtegade

Der kom brev fra… Partierne, som Klaus Riskær ikke har haft noget med at gøre

Kære Klaus Riskær Pedersen,

Vi har længe været tavse omkring vores følelser for dig, men nu hvor valgkampen er på trapperne, mener vi, at tiden er inde til at erklære, hvor vi står, og hvor længselsfuldt vi har kigget efter dig.

I skjul har vi beundret din kløgt, flair for forretning og elegante livsstil, selvom vi på overfladen har talt om, at vores partier ikke lefler for kendisser og udelukkende fokuserer på saglighed og seriøsitet.

Men nu hvor så mange andre æreløse partier har været løse på tråden og tilbudt dig deres ynder, kan vi ikke tie stille længere.

Hvad er der galt med os, Klaus? Hvorfor vil du ikke stille op for os? Er vi ikke prangende nok, sjove nok, spændende nok?

Vi ved godt, vi ikke har Uffe Elbæks flamboyante kaos, Kristendemokraternes anakronistiske holdninger eller Venstres stemmetal, men vi har andre ting: Liberal Alliances sportsfolk (lad ingen fortælle dig, at du ikke kan komme i Folketinget, bare fordi du været på tv!), Enhedslistens flotte frontfigurer (de synes alle tre, du er rigtig sød, især Pernille) og et par Radikale, der næsten er lige så elitære som dig.

Og du behøver ikke lægge dig fast på én af os med det samme. Prøv dig frem med først den ene, så den anden og se, hvad der passer dig bedst.

Håbefulde hilsner,
Enhedslisten, SF, Radikale, Dansk Folkeparti og Liberal Alliance

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.