Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Sværtegade

Der kom brev fra… Partierne bag kontanthjælpsloftet

Kære TV 2,

Tusind tak for jeres nylige indslag, hvor I viser en enlig mor, der vil blive berørt af vores nedskæringer. Hun var så tilpas anstrengende at høre på, at vores supermoderne kontanthjælpsloft næsten fremstod sympatisk. Man glemte endda for en stund, at Dansk Folkeparti er med i aftalen, selvom de lovede det modsatte før valget, sådan som den kvinde beklagede sig.

Vi har ellers måttet høre meget fra venstrefløjen om, hvor usympatiske, ækle og usolidariske vi er, og hvordan vi nu sender små børn ud i fattigdom. Men dem så man stort set ikke i jeres indslag. Der var bare en lidt trist og utilfreds kvinde, der ikke brød sig om at stå op om morgenen og gå et sted hen, hvor hun kunne føle sig utryg. Det er jo lige til den ene harme Facebook-deling efter den anden!

Vi skylder jer også en stor tak, fordi I ikke lod kvinden remse alle de ting op, som børnene nu må gå glip af: Fodbold, julegaver, vaffelis i sommerferien. Det ville have været hjerteskærende. På samme måde ville det have været virkelig barskt, hvis kvinden havde haft kræft, sclerose eller en lignende håndgribelig sygdom. Men nej, hun havde noget stress, og hvem har ikke det af og til, sad mange af seerne sikkert og tænkte hjemme i stuerne.

Så vi kan ikke takke jer nok. Hvis I en dag får lyst til at lave en længere, hyggelig reportage fra Kristian Thulesen Dahls hjemby, står vi til rådighed.

Taknemlige hilsner,
Venstre, Konservative, Dansk Folkeparti og Liberal Alliance

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.