Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Sværtegade

Der kom brev fra… Den nuancerede islamist

Kære brødre og søstre i det fremtidige kalifat,

Grænserne mellem os og de vantro hunde (ingen nævnt, ingen glemt) bliver trukket skarpt op i disse tider, og derfor er det vigtigt at huske på nuancerne, så vi ikke forfalder til tom retorik og en skadelig os-og-dem-tænkning.

Det er nemlig ikke alle vantro hunde, der er vores direkte fjender. Kun nogle af dem siger grimme ting om islam, mens andre lever fredelige liv som gode samfundsborgere og skal ikke kues og undertrykkes, bare fordi de er vantro hunde. Nogle af dem siger endda, at de bekender sig til islam og praktiserer den rette tro gennem kærlighed (haha, nice try).

Faktisk kan man sige, at hvis det lykkes de ekstreme vantro hunde, der skænder vores religion med krænkende streger, at få os til også at hade de moderate vantro hunde, ja, så har de ekstreme kræfter vundet. Vores mission som islamister bør jo ikke være at skabe had og splid mellem mennesker, men blot at indføre kalifatet ved sværdet.

Lad blot de vantro hunde om alle de onde ytringer, morderiske tegninger og drabelige udtalelser. Vi må som gode jihadister holde vores sti ren, så ingen skal komme og sige, at vi forfaldt til populisme, til hatespeech og til kapring af politiske dagsordener.

Nuancerede hilsner,

Islamisten

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.