Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Der kom brev fra… Amerikanske politibetjente

Kære fortørnede landsmænd,

Vi forstår godt, at I er vrede over episoden i South Carolina sidste uge, hvor en ubevæbnet sort mand bliver skudt i ryggen otte gange af en betjent. Det var da også en smule overdrevet; fire eller fem skud ville have været nok.

Men vi har indtryk af, at I primært er sure, fordi manden var sort, mens betjenten var hvid, og I mener så at kunne se et mønster, hvad angår race og politidrab. Vi synes måske, det er en smule kontraproduktivt at fokusere så meget på hudfarve i en tid, hvor vi burde være kommet videre fra at bedømme folk på deres pigment.

Dog vil vi gerne gøre noget ved jeres bekymringer. Vi er jo til for borgernes skyld.

Derfor er vi i gang med at sikre, at mindst lige så mange hvide som sorte bliver udsat for uberettiget beskydning fra politiet. Allerede i år skal mængden af politiskyderier, hvor hvide mennesker kommer til skade, fordobles, og til 2017 skulle vi gerne komme op på et antal skuddrab, der er proportionelt med mængden af hvide amerikanere generelt.

Vi håber, at vores tiltag vil vække glæde hos både den hvide og afroamerikanske del af befolkningen, og vi er meget lydhøre over for andre etniske grupper, der ønsker en lignende retfærdig behandling fra politistyrken.

Konfliktnedtrappende hilsner,
De amerikanske politibetjente

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.