Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Sværtegade

Borgerlig naturvidenskab nu!

Orkanen Sandy og klimaforandringerne er et venstreorienteret projekt, der sammen med socialistiske fysiske fænomener har til formål at øge statens kontrol over borgeren. Løsningen er en borgerlig naturvidenskab.

Ligesom mange andre fulgte jeg med, da Sandy hærgede USA’s østkyst, men i modsætning til de fleste så jeg straks den politiske motivation bag. Jeg så, hvordan orkanen gennem en snedig forbindelse med global opvarmning ønskede at indføre en totalitær stat.

Det samme gør sig gældende for de smeltende poler. Hvor andre ser strømme af stadig varmere vand, ser jeg socialistiske strømninger, der skal gejle verdens ledere op til en Big Mother-agtig omklamring gennem CO2-kvoter og miljøaftaler. Alle disse klimaforandringer er tydeligvis i ledtog med hinanden, og det er vigtigt, at vi som borgerlige siger fra i tide.

Jeg har tidligere påpeget, hvordan andre fysiske love og forbindelser er klart venstreorienterede. Selv om relativitetsteorien er blevet kritiseret, siden den kom frem i 1905, har denne kulturradikale teori klart været den førende hærger af alt det faste og bestående; delingen af atomet nogle år senere fuldendte ødelæggelsen. For slet ikke at tale om Schrödingers kvantefysiske og kulturrelativistiske kat, der er levende og død på samme tid – som om alt var lige godt! Men det er ikke nok at påpege fejlene – man må også foreslå løsninger. Her kunne jeg tænke mig en mere borgerlig naturvidenskab, hvor liberalistiske naturlove går hånd i hånd med socialkonservativ fysik og kemi. Et klima, der byder CO2-en fra vores fabrikker velkommen, og et atom, der ikke bare kan leges med efter forgodtbefindende.

Måske kan opdagelsen af Higgs-partiklen være et skridt på vejen. Her har vi i det mindste en fast partikel, der bliver stående, selv om man bombarderer den med en kæmpe accelerator.

Fundet af Higgs-partiklen kan være med til at bekræfte Standardmodellen og måske endda den mere omfattende Grand Unified Theory. Se, det er naturvidenskab, som jeg kan støtte op om!

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.