Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
RokokoPosten

RokokoPosten: Thomas Treo anmelder børnefødselsdag: Hysterisk og barnlig

Foto: Karimala, Bigstock
Foto: Karimala, Bigstock

Overfladisk, dårligt planlagt og helt igennem barnlig. Så kontant er Ekstra Bladets anmelder Thomas Treos dom over syvårige Emilies børnefødselsdag.

Søndag fra klokken 11 til 16 fejrede Emilie Mortensen sin syvårsfødselsdag i Skovparkens Beboerhus lidt uden for Holbæk. Ifølge den håndskrevne invitation kunne gæsterne forvente en »festlig dag med masser af sjov og ballade«.

Ifølge Ekstra Bladets anmelder Thomas Treo levede fejringen dog langt fra op til forventningerne. I en anmeldelse i dagens avis langer han hårdt ud efter både fødselaren, underholdningen og serveringen under fødselsdagsfesten.

»Hele arrangementet emmede af en lalleglad amatørisme, jeg ikke har oplevet værre siden en koncert med Tiggy i 1998. Kagerne var sjusket komponeret og tilplastret med tilfældigt slik og billige miniflag. Der var intet overordnet æstetisk projekt, og gæsterne var både ufokuserede og enerverende højtråbende,« skriver han blandt andet.

Heller ikke fødselsdagens underholdende indslag finder nåde for den kritiske anmelders hvasse pen.

»Et spektakulært lavpunkt var den såkaldte skattejagt. Det var rystende tydeligt, at skattekortet var tegnet for ganske nylig og slet ikke af piraten Blåskæg for 200 år siden, som det ellers entusiastisk blev hævdet af arrangørerne, der angiveligt havde fundet det i kælderen under et hus, der er opført i 1972. Hvorfor en for længst afdød pirat skulle placere syv poser blandet slik i en havegrill i Holbæk havde arrangørerne heller ikke noget godt svar på,« skriver han og fortsætter:

»Bedst som man troede, at fejringen ikke kunne blive mere tåkrummende, ankom Ballonklovnen Kjeld. Iført elendigt siddende, alt for stort tøj og en malplaceret rød næse af plastik, stod han for et tragikomisk indslag af drivvåde og dårligt leverede vandede vitser samt sjusket foldede balloner, der langt mere lignede abstrakt kunst end noget fra dyreverdenen.«

Den hårde dom over Emilies fødselsdagsfest deles ikke af deltagerne, der til RokokoPosten samstemmende fortæller, at de oplevede fødselsdagen som »smaddersjov«. En enkelt udtrykker dog ubehag over »den sure mand med de sorte briller og det mærkelige skæg ovre i hjørnet.«

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.