Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
RokokoPosten

RokokoPosten: Over 100 meget anstrengende børn savnes stadig efter Halloween

RokokoPosten: »Men jeg vil have penge!« og »Jeg har klædt mig ud som et barn« var nogle af de sidste ord fra de Halloween-udklædte børn, der nu savnes på tredje dag og i hvert fald ikke er spærret inde hos naboerne som straf for at være uudholdelige.

Foto: Subbotina Anna/Bigstock
Foto: Subbotina Anna/Bigstock

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm.
Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

I tirsdags tog Sinus Jensens mor ham ud af skolen, så han kunne bruge dagen på at gå fra dør til dør og sige »Slik eller ballade!«

Det var nemlig Halloween, og Camilla Jensen mente derfor, at Sinus, der bor i Søborg, havde fortjent en fridag samt en masse slik og penge. I dag er den 11-årige dreng forsvundet.

»Jeg gik selvfølgelig med ham og hans to venner hele vejen rundt til alle husene, men på et tidspunkt var jeg lige inde i kiosken, fordi de råbte, at de ville have endnu mere slik, og da jeg kom ud, var de alle tre væk,« fortæller Camilla Jensen, der efterfølgende fik at vide fra over fem mennesker i nabolaget, at børnene i hvert fald ikke var spærret inde i en kælder, indtil de lærte at opføre sig ordentligt.

Camillas søn er ikke den eneste, der er forsvundet siden tirsdag; 113 drenge og piger er ifølge politiet meldt savnet over hele Danmark, primært i København og Aarhus. Alle var iført Halloween-kostumer, da de forsvandt, og i gang med at ringe på hos fremmede mennesker for at bede om slik.

»Jeg så ingenting, og jeg har i hvert fald ikke sendt dem i seng uden hverken aftensmad eller de to Marabou-plader, de hver især mente, de havde krav på,« siger Karina Olsen, der kort tid inden Sinus’ forsvinden lukkede op for drengen og hans to venner.

»Den ene ven så helt normal ud og påstod, at han var klædt ud som et barn. Jeg kunne kende ham fra både lørdagen og søndagen forinden, hvor han også havde været hjemme hos mig og tigge, øh, bede om slik.«

Mette Hansen, der bor i Aarhus og også fik besøg af to af de forsvundne børn, fortæller, at hun desværre ikke havde noget slik, hun kunne give dem.

»Det vil sige, jeg havde faktisk noget mørk chokolade, men det ville de ikke have, fordi de syntes, det var ulækkert. I stedet bad de om penge, og da jeg sagde, at jeg hverken havde MobilePay eller mønter, råbte en af pigerne, at hun ville have penge,« siger Mette Hansen og understreger, at hun ikke aner, hvad der er sket med børnene og da slet ikke har låst dem inde i sit bryggers og fodret dem med broccoli.

Politiet har sat alle kræfter ind på at finde børnene, men påpeger, at det er svært, når ingen i lokalsamfundene ved noget.

»Det er utroligt, at over 100 søde og rare børn bare sådan kan fordufte,« siger en talsmand.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.