Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
RokokoPosten

RokokoPosten: Mand indrømmer: Modne kvinder er ikke tiltrækkende

RokokoPosten: Efter mange års løgne går 57-årige Allan Henriksen til bekendelse og tilstår, at han faktisk synes, at yngre, modellignende kvinder er de flotteste.

Foto: Denis Pepin, Bigstock
Foto: Denis Pepin, Bigstock

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm.
Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

»Hvor er det dejligt med en frodig kvinde i sin bedste alder. Sådan en kvinde, der ved, hvad hun vil og kan give modspil.«

Sådan kunne gymnasielærer Allan Henriksen have sagt for et par uger siden til en af sine mandlige kolleger, når de en sjælden gang diskuterede andet end møder og afleveringer.

Ligesom dem gav Allan nemlig indtryk af, at han foretrak kvinder på sin egen alder og slet ikke gik op i, om de levede op til nogen som helst skønhedsidealer.

»Faktisk gjorde jeg meget ud af at understrege, at jeg holdt af de skæve skønheder, som jeg kaldte dem, og nærmest ikke lagde mærke til om en kvinde vejede 30 kilo for meget,« fortæller den 57-årige lærer i et eksklusivt interview til RokokoPosten.

Han har nu opgivet at leve på en løgn og indrømmer, at han faktisk ikke primært er tiltrukket af kvinder over 45 og lægger endog meget mærke til deres vægt.

»Min idealkvinde er nok omkring 25 år, 174 centimeter høj og med et BMI på 21. Så må hun selvfølgelig gerne have store bryster, en smal talje og ligne en supermodel eller en af de yngre kvindelige skuespillere i en Marvel-film, for eksempel Scarlett Johansson eller Karen Gillan,« siger Allan og tilføjer, at hans udmelding ikke skyldes, at han forventer tilbud fra den type kvinder.

»Selv hvis det skete, ville et liv med sådan en kvinde nok heller ikke være interessant i længden. Efter 20-25 år ville jeg nok blive træt af hende og mangle ting at tale om, men derfor er det da stadig den slags kvinder, jeg finder mest tiltrækkende, og det vil jeg ikke lyve om længere.«

Allans tilståelse møder dog ikke megen forståelse fra kollegerne.

»Ja, jeg synes, det er væmmeligt at høre om. Som om en smækker, ung model skulle være mere interessant end en kvinde, der eksempelvis har 30 år i det offentlige bag sig og kan tale med om nedskæringer og pensionsrater,« siger dansk- og historielærer Gitte Poulsen, der bakkes op af Flemming Foss.

»Jeg faldt helt bagover, da jeg hørte, hvad Allan sagde. Puha. Tænk, at man kan synes sådan noget,« siger den 54-årige matematik- og biologilærer og tilføjer, at han nu skal hjem og se en god film med Helen Mirren.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.