Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
RokokoPosten

RokokoPosten: Lars Seier sælger parti

RokokoPosten: Erhvervsmanden Lars Seier Christensen, som ejer Liberal Alliance, har besluttet sig for at afhænde partiet.

Liberal Alliance holdt lørdag landsmøde i Aalborg Kongres og Kulturcenter. Her ses partileder Anders Samuelsen på talerstolen. (foto: Henning Bagger/Scanpix2016)
Liberal Alliance holdt lørdag landsmøde i Aalborg Kongres og Kulturcenter. Her ses partileder Anders Samuelsen på talerstolen. (foto: Henning Bagger/Scanpix2016)

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm.
Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

Erhvervsmanden Lars Seier Christensen er kendt for at have mange jern i ilden, men nu har han besluttet at drosle lidt ned. For nylig annoncerede han, at han sælger sin ejerandel i Saxo Bank til en kapitalfond, og i dag fortæller han til RokokoPosten, at han også har sat sit parti, Liberal Alliance, til salg.

»Det er tidskrævende og meget arbejdstungt at være partiejer. Så selv om det har været en svær beslutning, tror jeg, at tiden er helt rigtig,« siger han og fortsætter:

»Partiet har formået at vækste imponerende over det seneste årti, og man har sjældent set, at et nyt parti har opnået en så stor markedsandel på så kort tid.«

Han mener, at partiet kan være af interesse for en lang række firmaer og investeringsfonde.

Men også velhavende samlere, der drømmer om et personligt parti, vil kunne få stor glæde af det, fortæller han og understreger, at der også er et økonomisk potentiale i at blive partiejer.

»Hvis man er en kapitalstærk og risikovillig investor, kan jeg kun anbefale, at man overvejer at erhverve partiet, som jeg har været rigtig glad for. På længere sigt er der også virkelig gode muligheder for at forrente investeringen via eksempelvis marginale sænkelser af bilafgiften og andet, som ikke involverer substantielle lettelser af personbeskatningen generelt og topskatten i særdeleshed,« siger han og tilføjer, at partiet bliver solgt med alt inventar, som blandt andet inkluderer en forhenværende kuglestøder samt flere kun let brugte eks-radikale.

Lars Seier Christensen lægger dog ikke skjul på, at der også er udfordringer forbundet med at overtage partiet.

»Selv om det overordnet er et sundt og veldrevet parti, så er der i forhold til den daglige ledelse et oplagt behov for at tilpasse dets ambitionsniveau og udmeldinger i offentligheden. De har været præget af utopiske målsætninger, der har ført til aldeles urealistiske forventninger hos kunderne,« siger erhvervsmanden.

Lars Seier Christensen planlægger at bruge indtægterne fra salget af Saxo Bank til at købe et mindre centralasiatisk land, som slutter på -stan, mens han satser på at bruge indtægterne fra Liberal Alliance på et ur af mærket Casio og to rammer Coca Cola Zero.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.