Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
RokokoPosten

RokokoPosten: LA’er: »Ja, jeg er et ondt menneske«

RokokoPosten: Et anonymt medlem af Liberal Alliance indrømmer at være markant mere modbydelig end gennemsnittet og ønsker en verden, hvor flere fattige børn sælger deres organer.

Illustration: LuMaxArt, Bigstock
Illustration: LuMaxArt, Bigstock

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm.
Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

»Der er ingen grund til at benægte. Ja, jeg er ond. Et ondt menneske, simpelthen.«

RokokoPostens udsendte har knapt talt med LA-medlemmet i fem minutter, inden vedkommende leverer indrømmelsen. Efter så mange års forklaringer, undskyldninger og bagatellisering er det på tide, at sandheden kommer frem, mener tilhængeren af Liberal Alliance.

»Hver gang nogen har spurgt mig, hvorfor jeg går ind for nedskæringer i det offentlige eller lavere overførselsindkomster, har jeg sagt noget med, at man sagtens kan spare uden at få dårligere velfærd, eller at det er uretfærdigt, at en person, der ikke arbejder, får flere penge mellem hænderne end en person i et opslidende lavtlønsjob. Men det er jo løgn.«

LA’ren tager en dyb indånding.

»Jeg er i virkeligheden fuldstændig ligeglad med velfærd; de fattige behøver ikke have muligheden for at komme på sygehuset for min skyld. Lad falde, hvad ikke kan stå, det har jeg altid sagt, og det gælder også mennesker. Jeg vil have råd til at købe en privat sundhedsforsikring, så jeg kan glæde mig over min sundhed, mens andres tænder rådner, og deres sukkersyge forbliver ubehandlet. De kan bare lade være med at spise så meget sukker og blive tykke,« siger LA’ren og uddyber sin vision for fremtidens Danmark:

»I dag taler man om fattige børn her i landet, men det er jo en joke. Fattige? Hvis ikke du behøver at sælge dine organer for at få råd til at spise, er du ikke fattig. Jeg ser gerne, at flere børn i verden, også i Danmark, kommer derud, så de forstår konsekvensen af deres forældres uansvarlige valg.«

Liberal Alliance-medlemmet er ikke blot ligeglad med børn, der lider nød, men også med klimaet:

»Hvad rager det mig, at der bliver varmere? Det er da kun godt for Danmark, og ellers må vi, der har råd, bygge diger om vores egne huse. Skal jeg virkelig bekymre mig om nogle koraller i Australien eller tørke et eller andet sted i Afrika? Det er jeg simpelthen for ond til at gå op i!«

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.