Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
RokokoPosten

RokokoPosten: Kvinde fortrænger massivt problem i ægteskabet endnu en måned

RokokoPosten: På et tidspunkt vil Karen og Morten ikke længere kunne undertrykke den uenighed, der lurer under overfladen i deres ægteskab. Karen har indtil videre udskudt tidspunktet til engang i september.

Foto: Gelpi, Bigstock
Foto: Gelpi, Bigstock

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm.
Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

»Men det går nok alligevel.«

Sådan tænkte Karen Jacobsen i går efter at have grublet over sit og ægtemanden Mortens forhold i et par timer. Parret havde aftenen forinden haft en mindre uoverensstemmelse, der umiddelbart synes at handle om, hvilket hotel de skulle bo på, når de om to uger tager på ferie til Rom.

»Han ville helst bo i centrum, men det sagde jeg nej til, for der betaler man simpelthen for meget i forhold til kvaliteten af værelserne. Nogle steder er der ikke engang eget bad. Og det er jo ikke, fordi der ikke er noget at se i Italiens hovedstad, bare fordi man ikke bor lige op ad Forum Romanum,« fortæller Karen Jacobsen, der udmærket var klar over, at skænderiet handlede om noget helt andet, allerede mens hun og Morten diskuterede.

»Jeg ved jo godt det dér. Altså med os to. Det kunne jeg da tydeligt se, mens vi snakkede, og han fortalte, hvor fedt det var at mærke byens puls. Det har jeg også tænkt over mange gange før, altså, hvordan det viser, at vi … ja, det dér. Men lad os ikke snakke om det.«

Karen Jacobsen ønsker ikke at komme nærmere ind på arten af det massive problem, der lurer under overfladen i hendes og Mortens ægteskab, og som de på et tidspunkt ikke vil kunne ignorere længere. Hun er dog klar over, at det kun bliver værre af, at de begge skubber det væk.

»Man kan ikke komme uden om så stor og grundlæggende en uenighed. Vi burde tage det nu, i opløbet, for når først det vælter frem, kommer vi nok til at sige ting, vi begge vil fortryde. Måske bliver det enden på forholdet, eller i hvert fald starten på en lang og bitter afslutning, som vi sagtens kunne undgå ved at tale om det nu. Men altså, det går nok alligevel,« siger Karen og tilføjer, at hun til gengæld regner med at tage en lang og alvorlig snak med Morten, når de er hjemme igen:

»Jeg må tage teten og virkelig komme til bunds i problemet. Engang i september.«

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.