Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
RokokoPosten

RokokoPosten: Kokainbruger afsløret som Venstre-medlem

RokokoPosten: En gruppe kokainbrugere vil ikke associeres med kvotekonger og partibetalte underbukser. Derfor har de ekskluderet en person, der er blevet afsløret som medlem af partiet Venstre.

Foto: Lechenie-narkomanii/Pixabay
Foto: Lechenie-narkomanii/Pixabay

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm.
Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

Igennem de sidste mange år har en gruppe aalborgensiske venner i 30’erne mødtes en gang om måneden til en hyggelig aften med god mad, en tur i byen og nogle baner af det sydamerikanske rusmiddel kokain.

Men nu er der blevet slået alvorlige skår i fællesskabet. Det er sket, efter at et af gruppens medlemmer, en 32-årig IT-konsulent ved navn Morten Jacobsen, er blevet afsløret som medlem af partiet Venstre.

Den jævnaldrende Jonathan Overmark har kendt Morten, siden de startede i 1.g på Aalborghus Gymnasium, og det var ham, der lørdag aften afslørede, at Morten var medlem af Venstre.

»I lørdags stod vi ude på toilettet på en natklub og skulle til at tage en bane. Idet Morten tog sin iPhone frem for at bruge den som underlag, faldt et lamineret kort ud af hans blazerlomme. Det var tydeligt, at Morten desperat forsøgte at skjule det med sin fod, men jeg skubbede ham væk og opdagede, at det var et adgangskort til Venstres landsmøde i DGI-Huset i Vejle sidste år.«

Jonathan blev stærkt oprevet over at opdage, at hans ungdomskammerat var medlem af Danmarks Liberale Parti og konfronterede ham prompte med spørgsmålet om, hvor længe han havde været Venstre-mand.

»Han brød helt sammen og indrømmede, at han har været medlem siden 2007, altså helt tilbage i Anders Foghs statsministertid. Det er rystende, at man tror, man kender et andet menneske, men så afslører det sider af sig selv, man aldrig havde forestillet sig.«

Efter at oplysningen om Mortens medlemskab kom frem, er vennegruppen blevet enige om, at Morten fremover ikke er velkommen til at tage kokain med de andre.

»Folk kan jo tro alt muligt grimt om os. Bare fordi man godt kan lide en streg i ny og næ, betyder det jo ikke, at man får partibetalte underbukser eller er købt og betalt af kvotekonger, og den mis- tanke vil vi absolut ikke have hængende over os.«

Mortens nedtur er dog ikke overstået. I en pressemeddelelse udsendt af en række aalborgensiske værtshuse kan man i dag læse følgende:

»Vi har altid haft en absolut nultolerance over for Venstre-medlemskab, og på grund af de nylige afsløringer om Morten Jacobsen ser vi os nødsaget til at idømme ham permanent karantæne fra Jomfru Ane Gade.«

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.