Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

RokokoPosten: Kendt dansk debattør indlagt: Mener ikke noget længere

RokokoPosten: En prominent dansk debattør blev i går ramt af akut holdningsløshed og modtager nu intensiv behandling. Eksperter overvejer at ordinere  intravenøs islam eller strandenge på Amager.

Foto: Heb/Wikipedia
Foto: Heb/Wikipedia

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm.
Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

En kendt dansk debattør blev i går indlagt kort efter, at en ambulance havde afleveret ham ved Rigshospitalets akutmodtagelse. Manden, hvis identitet er avisen bekendt, kom på hospitalet, efter at han hjemme i sin lejlighed havde følt stort ubehag.

Debattøren opdagede tidligt torsdag morgen, at noget var helt galt. Da han finkæmmede dagbladenes debatsektioner for indlæg, han kunne kommentere, ringede alarmen på hans mobil.

»Jeg har sådan et system, hvor min telefon hver time minder mig om, at nu er det tid til at mene noget om noget.«

Debattøren fortæller, at da alarmen ringede igen, havde han simpelthen ikke antydningen af en holdning. Da alvoren gik op for ham, ringede han straks 112.

»Det svarer til at vågne op og ikke længere kunne gå. Jeg mener altid noget. Jeg har ment noget om alt fra byggeri på Vestkysten til bandekrig og R&B’s betydning for postkolonial feminisme.«

Speciallæge Kai Polzer, der leder Center for Holdningstransplantation og -genopbygning, vil ikke udtale sig konkret om patientens tilstand, men fortæller, at det er højst usædvanligt, at debattører ikke mener noget.

»I min tid på centret har jeg set meget få tilfælde så slemme som dette. Det er højst usædvanligt, at en professionel meningsdanner ikke er i stand til at finde et ledigt standpunkt.«

Manglen på fortilfælde har også ført til, at Polzer har været nødt til at improvisere.

»Det er en meget unik mulighed for at teste behandlinger. Vi har arbejdet meget med billedassociationer, og patienten synes at vise fremskridt. Det ville ikke undre mig, hvis han allerede kunne mene noget igen i aften,« siger han og tilføjer, at hvis alt andet fejler, vil centret se sig nødsaget til at ordinere islam eller frøer på Amager som en absolut sidste udvej.

Debattøren håber selvfølgelig på at kunne nå til tasterne snarest, men chokket over indlæggelsen har påvirket ham.

»Jeg ved ærlig talt ikke, hvad jeg skal mene om det,« slutter han.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.