Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

RokokoPosten: Frisør springer ud som heteroseksuel

RokokoPosten: En 34-årig frisør fortæller, at han fremover vil stå ved, at han er til kvinder og drømmer om parcelhus og heteronormativ kernefamilie i Hvidovre.

Foto: MaxPixel.com
Foto: MaxPixel.com

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm.
Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

Torsdag skete det, som Theis Petersen længe havde både glædet sig til og gruet for. Den 34-årige faglærte frisør fra Salon He/She i Odense erklærede over for den ganske omverden, at han faktisk er til kvinder.

»Det er så befriende endelig at kunne stå ved, hvem jeg i virkeligheden er,« siger han glædestrålende og fortæller, at alle har taget rigtig godt imod, at han kom ud af skabet.

»Jeg har virkelig været bange for kollegaernes reaktion, fordi jeg arbejder i et ret traditionelt homoseksuelt miljø, hvor man meget let kommer til at reproducere en antikveret holdning til folk med en anderledes seksuel orientering. Men de har simpelthen været fantastiske,« jubler Theis Petersen.

»Frisøreleven Tina sagde, at det var helt fint, og at jeg faktisk var lidt hot og velklædt, selvom jeg ikke var bøsse. Tommy sagde, han var ligeglad med, om jeg var til mænd eller kvinder, så længe jeg ikke begyndte at høre Dire Straits eller AC/DC på arbejdet. Du har slet ingen idé om, hvor befriende det er at blive accepteret, når man hele sit liv har måttet lægge skjul på, at man er til fyldige bryster og bløde former,« siger han.

Heller ikke familien var fordømmende over for Theis’ udmelding.

»Mine forældre var meget forstående. Min far var godt nok lidt træt af, at han ikke længere har en nær så god grund til at overvære Copenhagen Pride, men min mor synes, at det med børnebørn lyder rigtig spændende,« forklarer han.

Men Theis’ planer går videre end til blot at springe ud.

»Jeg har tænkt mig at leve drømmen helt ud, nu hvor jeg endelig kan være mig selv. Først og fremmest vil jeg prøve at finde en sød kæreste, der læser noget humaniora eller måske til sygeplejerske, og få nogle børn, jeg på sigt kan ledsage til fodboldtræning og forældremøder. Hvis det lykkes, vil jeg prøve at finde en etplansvilla i Hvidovre og måske endda videreuddanne mig til noget med ejendomshandel eller revision. The sky is the limit.«

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.