Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
RokokoPosten

RokokoPosten: Forældrepar vinder pris for at lade som om, at ferie med børn er idyllisk

RokokoPosten: Et dansk forældrepar har vundet pris for deres ihærdige arbejde med at fremstille ferier med deres børn som idylliske og sjove for alle.

Dansk par vinder pris for at fremstille deres ferier med børnene som sjove og idylliske. Foto: Gosphotodesign, Bigstock
Dansk par vinder pris for at fremstille deres ferier med børnene som sjove og idylliske. Foto: Gosphotodesign, Bigstock

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm.

Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

Flere år i træk har Robert og Tine Overmark fra Horsens troligt uploadet billeder, der har vist, hvor utroligt sjove deres ferier med parrets to børn, Tascha og Barbara på henholdsvis tre og seks år, har været.

Men ikke nok med det. Parret har også i samtaler med både familie og venner vedholdende hævdet, at det har været både hyggeligt, idyllisk og berigende at være af sted med de to rollinger.

Mandag aften blev de belønnet for deres ihærdighed. Her modtog de Quiet Desperation-prisen, som hvert år uddeles i en industribygning lidt uden for Nakskov.

Priskomitéen komplimenterede blandt andet Robert og Tine for deres evne til konstant at smile stort og kun let anstrengt på samtlige familiefotos, trods en eksistentiel smerte, der altid var »let aflæselig« i øjnene.

Også parrets evne til konstruktivt at bruge alkohol i moderate, men konstante mængder til at præsentere en optimistisk og livsglad facade, selv under besøg hos Lalandia, blev fremhævet som forbilledlig.

»Selv om vi ved, at de begge to er moderat fulde på hovedparten af feriebillederne, er det tydeligt, at de har evnet at ramme lige præcis det punkt, hvor man ikke bliver rødmosset nok til, at det kan ses,« fortæller priskomitéens formand, Rebecca Bristol.

Det er en meget stolt og rørt Tine Overmark, som RokokoPosten taler med efter prisuddelingen.

»Det er utroligt værdsat at få denne pris. Det gør næsten den usigeligt frygtelige kombination af kedsomhed og stress, som ferier med mindre børn nu engang medfører, og som vi i så mange år har måttet gennemleve flere gange årligt, helt tålelig,« forklarer hun, mens Robert tilføjer:

»Jeg føler virkelig, at vores anstrengelser har båret frugt. Man bør også huske på, at vi i praksis har udført dobbeltarbejde. Ikke alene er vi taget på børne­ferier og har gennemlevet de rædsler, det indebærer. Vi har også konsekvent måttet smile falsk til hele omgangskreds­en, mens vi lod som om, at det er noget så sjovt at hænge ud på et tyskerhærget og friturestinkende all inclusive-resort i Kroatien.«

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.