Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

RokokoPosten: Facebook-bruger: Ja, jeg har faktisk sendt en upassende video til alle mine venner

Foto: PixieMe/Bigstock
Foto: PixieMe/Bigstock

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm.
Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

En 32-årig mand fra Vojens har sendt en upassende video til alle sine Facebook-kontakter. Nu er han imidlertid skuffet over, at ingen af hans venner har set den, fordi de mistænker den for at være en virus.

Onsdag aften sendte ejendomsmægler Anders Sørensen det, han selv betegner som en »overraskende og nok temmelig upassende« video til alle sine 361 venner på Facebook. Men udfaldet har desværre ikke været det forventede, siger han til RokokoPosten.

»Ikke én af vennerne har åbnet videoen, mens lidt over 20 har svaret, at jeg skal ændre kodeordet til min Facebook-konto, fordi jeg har fået en virus,« siger Anders Sørensen og fortsætter:

»Jeg vidste slet ikke, at der åbenbart er en slags virus i omløb. Havde jeg vidst, det var tilfældet, havde jeg selvfølgelig skrevet en ledsagende tekst om, at der slet ikke var tale om en virus, men mig selv i en utroligt afslørende situation. Set i bakspejlet må jeg erkende, at det nok var det helt forkerte tidspunkt. Æv.«

Anders Sørensen afviser at specificere, hvad der foregår på videoen, som han sendte til sine kontaktpersoner, da han mener, at det er privat. Han ønsker desuden ikke at ødelægge overraskelsen for de venner, der eventuelt måtte se videoen:

»Jeg vil dog sige så meget, at der indgår en række grøntsager, en dukke af pingvinen Pingu, Absolute Music Vol. 13 på kassettebånd, en stor tube kopattesalve og et billede af Margaret Thatcher. Men præcis hvor de enkelte elementer indgår, og hvilken rolle de spiller, må man se videoen for at finde ud af.«

Anders Sørensen fortæller, at han stadig håber på, at hans venner vil se videoen og komme med feedback. Mens han venter, er han gået i gang med at hjælpe en nigeriansk ven, der er prins og for nylig har arvet en større millionformue, med at sammensætte en mail til tilfældige danskere, hvori de bliver tilbudt et større kontantbeløb for at stille deres bankkonto til rådighed i et par timer.

»Det burde være en noget mere taknemmelig opgave. Jeg kan ikke forestille mig, at nogen ville blive sure over at modtage et tilbud om at blive rige blot ved at hjælpe en flink nigeriansk mand på en virkelig nem måde,« siger Anders Sørensen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.