Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

RokokoPosten: Derfor spillede Christian Eriksen elendigt: Var inficeret med Morten Olsen i årevis

Foto: Chris0023/Wikipedia
Foto: Chris0023/Wikipedia

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm.
Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

Indtil for nylig var Christian Eriksen smittet med en parasit ved navn Morten Olsen, der drænede stjernen for energi og fik ham til at spille elendigt. Professor betegner det som en af de værste infektioner, han har set, og advarer kraftigt mod infektion under VM.

Utilpashed, kvalme og vægttab. Træthed og bleghed. Vi husker alle den gamle Christian Eriksen. Men nu viser sig det sig, at Eriksen i det meste af sin landsholdskarriere har levet med en ubehandlet parasit ved navn Morten Olsen, der tappede ham for både blod og energi.

RokokoPosten har talt med en irriteret, men også lettere brødebetynget Morten Olsen, der, inden han valgte at blive parasit på Eriksen, var fodboldtræner for det danske landshold.

»Set i bakspejlet var det noget rigtigt møg med mig som landstræner. Vi kom ret hurtigt ud på et sidespor og kunne kun spille med hurtige kanter i en kedelig bred formation med Rommedahl og Grønkjær,« siger han.

Da presset blev for stort, prøvede Olsen først at lade, som om han var tunghør.

Da dette ikke afbødede kritikken, overvejede han at trække sig ind i sig selv. Men i stedet valgte jeg at trække mig ind i Christian Eriksen.«

I årene 2010-2015 levede Olsen en parasittilværelse i Christian Eriksen, hvor han åd al den kreative midtbanestjernes energi og afføring.

»Han var jo ung, og der var altid så rart og stille inde i Christian,« udtaler Olsen.

Professor i tropemedicin og parasitologi Bengt Juul, der i 12 år arbejdede fast med landsholdstruppen under slutrunder med risikosmitte, siger, at det er naturligt, at Eriksen har scoret 11 mål i 12 kvalifikationskampe.

»Morten Olsen er den værste parasit, jeg har set i min karriere. Når sådan en gammel orm æder dig op indefra – bogstaveligt talt – er det klart, du visner og bliver lidt bleg,« siger Juul og pointerer, at det vigtigste for Danmark er at sikre, at Olsen ikke er med inde i Eriksen til VM næste sommer.

På spørgsmålet om, hvorvidt han føler sig skyldig for at have drænet Christian Eriksen, er Olsen kort for hovedet.

»Sket er sket, og vi skal alle videre. Christian og jeg er begge bedre steder i dag. Jeg er arbejdsløs, og han er kæmpestjerne i Tottenham og på landsholdet.«

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.