Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Netdatere afviser frække fotos

Hvis man leder efter en kæreste på nettet, er det ikke pikante fotos, man skal lokke med.

Frække fotos på profilen har ikke høj prioritet hos netdatere, viser tal fra Dating.dk.
Frække fotos på profilen har ikke høj prioritet hos netdatere, viser tal fra Dating.dk.

Et godt billede, der siger noget om dig som person. Og hvor du smiler. Samt en ærlig og personlig beskrivelse af dig selv.

Det er, hvad du skal bygge på, hvis du vil have potentielle kærester til at tjekke din profil ud på en dating side. I hvert fald hvis man skal tro en undersøgelse blandt 2000 tilfældigt udvalgte brugere på Dating.dk.

Derimod er det tilsyneladende en decideret dårlig ide at satse på billeder, hvor du udstiller dig selv i mere eller mindre pikante og afklædte situationer, viser svarene.

I undersøgelsen spurgte man 1000 kvinder og 1000 mænd, hvad de mener er det vigtigste element i en datingprofil.

Og ikke overraskende er det billedet, der er topscorer. Halvdelen af både mænd og kvinder oplever, at profilbilledet er det vigtigste.

På andenpladsen kom teksten, altså daterens præsentation og beskrivelse af sig selv. Denne tekst er ifølge ca. 40 pct af daterne det væsentligste element, når de vurderer, om en profil er interessant eller ej.

Og endelig er der en gruppe på knap 10 pct, som synes, at det er de potentielle kæresters uploadede fotoalbum, der er afgørende for, om en profil er interessant, viser svarene fra de 2000 datere.

Når det gælder profilbilledet, er der forskellige vurderinger af, hvordan det skal se ud. 20 pct af kvinderne og 30 pct af mændene lægger simpelthen vægt på, at personen på billedet ser godt ud.

40-50 pct af begge køn lægger - meget sympatisk - vægt på at 'billedet siger noget om personen', som det hedder. Så her må du overveje, hvordan du kan få komponeret et billede, som viser noget mere om dig end dit udseende.

Endelig mener ca 30 pct. af både mænd og kvinder, at det allervigtigste er, at du smiler på dit profilbillede.

Bundskraberen er såkaldt 'frække billeder'. Kun en pct. af mændende og en promille af kvinderne i undersøgelsen vil være ved, at et pikant profilbillede skulle være afgørende for, om en person er kærestepotentiale. Også 'frække billeder' i fotoalbummet er ifølge undersøgelsen et no-go. Også her tillægger under en pct af begge køn det afgørende betydning, om der er adgang til nøgenbilleder af kommende kærester.

I hvert fald ifølge deres egne svar. Hvor meget der så bliver klikket og kikket på de frække billeder, siger undersøgelsen ikke noget om.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.