Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Mads Wille: Jeg spiser aldrig, aldrig mere en kamel-kebab

Skuespilleren Mads Wille er tilbage i monologen »Gud taler ud«, baseret på Jens Blendstrups roman. På onsdag er der repremiere på Husets Teater.

Formanden for den nye teaterfestival CPH Stage Mads Wille.
Formanden for den nye teaterfestival CPH Stage Mads Wille.

Min kæreste ejendel

er min kasket, hvor der står »problem« på. Det er får folk til at reagere, så kasketten skaber noget glæde og forundring ude i byen. Derudover er den rigtig god at have på, når den skal holde mit hår på plads.

Jeg vil gerne opleve

CPH: STAGE, som er Københavns nye teaterfestival. Det er »Creme de la creme« fra de danske scener og med de bedste opsætninger fra bl.a. Det Kongelige Teater, Aveny-T, Østre Gasværk og mange flere. Det er først til sommer, men jeg glæder mig allerede.

Jeg vil gerne møde

Derren Brown, en britisk mental-magiker og illusionist. Hans tv-shows er vildt populære i England. Jeg er meget fascineret af tankelæs- nings-magi og hypnose, så jeg kunne godt tænke mig at få nogle af hans bedste teknikker. Jeg optræder selv med det.

Jeg træner

hjemme hos mig selv med nogle håndvægte og en bold. Jeg har fået en personlig træner til at sammensætte et program til mig, som er en blanding af styrketræning og pilates.

Min bedste madoplevelse

var for nylig på Restaurant Relæ, hvor jeg spiste sammen med min kæreste. Det er lidt fantastisk at have en Michelin-restaurant i Jægersborggade, der tidligere var sådan en ballade-gade. Det er nordisk køkken, når det er bedst.

Det næste jeg køber

er et par waders. Vi har et sommerhus ovre ved Odense Fjord og planen er, at vi skal begynde at fiske. Man kommer helt ned i gear og slipper af med noget af sin rastløshed.

Jeg vil gerne rejse

til Mexico. Jeg har aldrig været der, men Simon Boberg, som stod for manuskriptet til »Gud taler ud«, hvor jeg har monologen, var på research-tur i landet. Han har fortalt om Mexico, og jeg ved kun, at jeg må og skal dertil.

Min største last

er gin-tonic og fester. Jeg har ikke ret mange laster længere, jeg ryger heller ikke mere, så der er blevet renset ret godt ud. Måske spiser jeg lidt for meget god mad ...

Mit bedste råd

har jeg fået, eller måske snarere lært, af min dramalærer på Århus Teaterskole, Finn Hesselager. Det er en metode, man bruger i en kreativ proces, hvor man starter en bevægelse, men uden at vide, hvor den skal ende og hvad det skal blive til. Det kan jeg bruge i mange sammenhæng.

Det karaktertræk, jeg sætter størst pris på hos andre

er empati. Jeg kan leve med menneskers kaos og alt muligt andet, men hvis folk ikke har empati – det går bare ikke.

Jeg slapper bedst af med

et online fodboldspil eller andre former for fodboldspil, Fifa for eksempel. Der er nogle rutiner, det er, hvad det er, og man skal ikke forholde sig til noget som helst.

Jeg vil aldrig

aldrig, aldrig spise kamelkebab igen. Jeg var engang i Damaskus’ »Souk«, hvor der er en kamelgade. Her kan man få alt det udstyr, man har brug for til en kamel. Plus kebab med kamelkød. Jeg fik meget dårlig mave bagefter.

Sidst jeg gjorde nogen glad

var, da jeg serverede chili con carne hjemme i køkkenet for min kæreste og hendes søster. De havde været ude at købe julegaver i flere timer,

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.