Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Disse musikere rejser mest

Til Månen og tilbage igen. Kendte musikere rejser flere millioner kilometer i løbet af deres karriere. Hollandske Travelbird har lavet en liste over de mest berejste musikere igennem tiden.

Den hollandske DJ og producer Tiësto er ifølge Travelbird den mest berejste musiker.
Den hollandske DJ og producer Tiësto er ifølge Travelbird den mest berejste musiker.

Det er ikke nogen overraskelse, at musikere rejser meget, når de turnerer rundt i verden for at stå på scener foran hujende fans. I løbet af en karriere kan rejserne blive mange, og det koster mange kilometer at flyve over Atlanten. Faktisk så mange kilometer, at flere kendte musikere har rejst til Månen og tilbage igen mange gange i deres karriere.

Det hollandske rejseselskab Travelbird har kortlagt, hvor mange kilometer 36 af verdens mest populære musikere har rejst igennem deres karriere. Det er en blanding af nye ansigter og gamle kendinge, der florerer på listen.

Her er listens top 3.

1. Tiësto

Den hollandske DJ og producer Tiësto bærer titlen som den mest berejste musiker. Han har rejst 2,5 millioner kilometer, hvilket svarer til, at han har kunnet komme til Månen 6.5 gange i løbet af sin karriere.

2. Paul van Dyk

Endnu en DJ findes øverst på listen. Tyske Paul van Dyk, som er mest kendt for sine hits »Another Way« og »Talk in grey«, har rejst 2,3 millioner kilometer. Det er samme antal kilometer, som det vil kræve at rejse rundt om Jorden 58 gange.

3. Bob Dylan

Den amerikanske rocklegende Bob Dylan har haft en aktiv karriere siden 1959, og i den periode har han rejst 2,2 millioner kilometer. Det svarer til 56 ture rundt om Jorden og knap tre ture til Månen og tilbage igen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.