Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Dating - nu også i virkeligheden

Et nyt datingsite satser på mødet i det virkelige liv, fordi der er for mange pinlige møder og skuffelser ved traditionel netdating. Også andre datingsites satser på virkeligheden.

Netdating bliver alt for ofte en skuffende oplevelse, når man mødes efter at have klikket sig frem til hinanden på et datingsite. 

Efter en kort eller lang mailkorrespondance og måske et par telefonsamtaler møder man endelig forventningsfuld op på en cafe eller restaurant. Men den ene eller begge parter kan hurtigt mærke, at der mangler noget.

”Det er sket for både mig og flere af mine singlevenner, at vi har været afsted på en date, hvor vi med det samme har kunnet mærke, at gnisten ikke var der. Det, vi havde set i vores date på internettet, svarede ikke til det billede og indtryk vi fik, da vi mødtes i den virkelige verden. Og så kan det altså blive en lang aften ved bordet for to på en stille restaurant,” fortæller John Maj.

Han er en af initiativtagerne til et nyt datingsite - Rock'n'date med adressen www.daterock.dk - som først og fremmest satser på det personlige møde ude i virkeligheden.

For selv om online matchmaking og datingfora er er blevet blevet bredt accepteret som en måde at møde en ny kæreste eller endda sit livs udkårne på, så havde mange mennesker efter John Majs mening gerne været foruden de dårlige og måske endda pinlige oplevelser, når computeren skiftes ud med et møde i den fysiske verden. 

"Vores målgruppe er livsglade personer - primært over 30 år - der godt kan lide at møde ligesindede til en god fest. Rock'n'Date har med vilje ikke matchmaking på hjemmesiden, men tror mere på, at gnisten mellem to mennesker opstår, når man mødes fysisk," skriver Rock'n'date i en pressemeddelelse.

"Der arrangeres både åbne aktiviteter og events som foredrag og koncerter samt lukkede fester kun for medlemmer. Mødes man på rockndate.dk, kan man aftale at mødes til en af festerne i stedet for at mødes under fire øjne. Det betyder, at der altid er noget at snakke om og passer man ikke lige sammen, kan man se sig lidt omkring - for der er helt sikkert andre singler, der sidder i samme situation," hedder det.

Rock'n'date er dog ikke ene om at tilbyde arrangementer for medlemmerne i det virkelige liv.

Også en lang række andre store og små danske datingsites har gennem årene udbygget deres datinguniverser med 'virkelige' overbygninger og tilbygninger af forskellige slags, hvor man kan mødes til fester, tage på ferie sammen, se hvem der er i byen osv. 

Det gælder bla. Dating.dk, Singleplus.dk og Elitedaters.com.

Andre datingfora er ligesom Rock'n'date direkte målrettet mødet i det virkelige liv i stedet foran skærmen, bl.a Running Dinner, som arrangerer datingmøder af mange forskellige slags i alle de større danske byer. 

Se også:

Rock'n'date

Running Dinner

Dating.dk

Elitedaters.dk

Singleplus.dk

Netdating på Fri.dk

 

Læs også:

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.