Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

2.000 kvinder: Derfor er mænd kun 69 procent perfekte

I en rundspørge blandt 2.000 kvinder lykkedes det ikke at finde en eneste deltager, der var helt igennem tilfreds med sin mand.

Kvinder kan lige så godt droppe jagten efter prinsen på den hvide hest. For han eksisterer ikke.

Det konkluderer en rundspørge blandt 2.000 britiske kvinder foretaget af det internationale firma Remington, der blandt andet producerer barbermaskiner, glattejern og ansigtsprodukter. Det skriver flere engelske medier. Ikke en eneste kvinde var helt igennem tilfreds med sin mand. Ingen havde mødt Mr. Perfect.

Derimod angav de fleste af deltagerne, at deres mænd bare var 69 procent perfekte. Typisk trak det ned hos kvinderne, når manden ikke kan med hendes familie, når han går på toilet uden at lukke døren, eller når han er en mors dreng.

Læs også: 
10 klassiske myter om parforholdet
Sådan bevarer du gnisten i parforholdet
Kvinder bliver hurtigere utilfredse med parforholdet

”Det virker til, at kvinder er ret realistiske omkring, hvad de leder efter hos deres partner. Mens de nok kan overse et par småfejl uden problemer, er der bestemte måder at opføre sig på, som mænd bare ikke slipper af sted med,” siger Nikki McReynolds, marketingdirektør i Remington, ifølge Daily Mail.

Svigerfamilie og rene toiletter er vigtige

Blandt andet viser rundspørgen, at en tredjedel af kvinderne gerne vender det blinde øje til, når manden ser for meget sport. Ligesom de fleste også accepterer, når den maskuline del af forholdet ikke slår brættet ned efter sig, eller når han ikke hjælper med at lave mad.

Til gengæld ser kvinderne hårdere på, når manden ikke rengør toilettet efter sig, når han ikke gør en indsats for at komme godt ud af det med svigerfamilien, eller når han bruger hendes tandbørste.

I det hele taget er kvinderne ret gode til at se igennem mandens fejl, så længe han lytter til hende, når hun har brug for det. Problemet er bare, at hver femte deltager i rundspørgen mener, at mændene bare lader, som om at de lytter til hende.

Mr. Perfect har humor

Men hvordan er den perfekte mand så, når nu han skal passe sådan på med at gøre både dit og dat? Det har Remington også spurgt de 2.000 britiske kvinder om, og de svarer ganske entydigt, at de tre vigtigste egenskaber hos Mr. Perfect er god personlighed, humor og udseende.

”Den gennemsnitlige fyr kan måske nok ikke konkurrere med billedet af en som David Beckham (engelsk fodboldstjerne og modeikon, red.), men mændene kan stadig gøre en stor forskel ved bare at ændre mange små ting,” siger Nikki McReynolds.

Læs også: 
Tips til mere sex i parforholdet
Skænderier i parforholdet stopper aldrig
Har du mod på et åbent parforhold? 

Her er listen over de 20 ting, der irriterer de 2.000 britiske kvinder mest ved deres mænd og gør deres partnere uperfekte:

1.       Når han ikke kan med hendes familie

2.       Når han bruger hendes tandbørste

3.       Når han ikke børster toilettet efter brug

4.       Når han hader hendes veninder

5.       Når han ikke er god til børn

6.       Når han er doven

7.       Når han har et stort busket skæg og aldrig barberer det

8.       Når han lader afklippede negle flyde

9.       Når han kører bil som en racerkører

10.   Når han er gnaven

11.   Når han er en mors dreng

12.   Når han går på toilet med åben dør

13.   Når han efterlader beskidt vasketøj på gulvet

14.   Når han ikke trimmer sit ansigtshår

15.   Når han kritiserer hendes køreevner

16.   Når han prutter eller bøvser

17.   Når han ikke kan lide hunde

18.   Når han ikke hjælper med at vaske op

19.   Når han ser for meget sport

20.   Når han ikke hjælper med at lave mad

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.