Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Vi vil være aktive med vores børn

Aktiv ferier er oppe i tiden, og det er ikke kun de voksne rejsende, der vil være aktive.

Den helt nye ferieform er aktive ferier - vi elsker at være aktive sammen med vores børn, fortæller Apollo Rejser.
Den helt nye ferieform er aktive ferier - vi elsker at være aktive sammen med vores børn, fortæller Apollo Rejser.

Flere og flere børnefamilier søger steder hen, hvor de kan være aktive sammen. Det fortæller Apollo Rejser, der mærker en stigende interesse fra det kundesegment. Og det er især børnefamilier med børn i alderen 10-18 år, der vil være aktive sammen:

»Med småbørn er det nogle helt andre parametre, man kigger efter, når man vælger ferie, såsom børnepool og børneklub. Men når ungerne er lidt større, og man har mere tid hver for sig i hverdagen, så giver aktiv ferie super god mening. Man kan lære at windsurfe sammen og cykle i bjergene, men man kan også tage lidt tid hver for sig, hvor mor løber, mens ungerne spiller tennis eller dyrker yoga og far spiller golf. Alle er glade, og man er sammen på en fed måde,« siger Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Rejseselskabet har taget pulsen på danskernes fortrukne ferieformer, og hvor 25 pct. pegede på den aktive ferieform som deres foretrukne, vælger 46 pct. charterferien som den foretrukne ferieform. Og selv om det er sommerferien, der står for døren, fortæller 51 pct. af danskerne, at skiferien er deres foretrukne ferieform.

Og det har igen noget at gøre med, at man er aktiv sammen, mener Glenn Bisgaard.

»Der er ingen tvivl om, at vi danskere elsker det åndehul, som en aktiv ferie kan give. Det handler om at være aktive sammen og på en anden og mere intens måde, hvor ingen keder sig, men hvor man laver meningsfulde ting sammen. Det, tror jeg, er en af de ting, som gør en ferie med fokus på at bevæge sig, til en så værdifuld ting for rigtigt mange,« siger han.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.