Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Vi tager arbejde med på ferien

Selv om vi holder ferie, arbejder vi stadigvæk, viser en ny undersøgelse.

Hver anden dansker arbejder, mens de holder ferie. Det viser en undersøgelse foretaget af YouGov.
Hver anden dansker arbejder, mens de holder ferie. Det viser en undersøgelse foretaget af YouGov.

Sommerferien er over os, og selv om det betyder afslapning med familie og venner, er der rigtig mange af os, der ikke kan slippe arbejdet.

Det viser en undersøgelse foretaget af YouGov. Hele 50 pct. af os arbejder faktisk, mens vi har ferie, og 57 pct. af os tjekker og læser arbejdsrelaterede mails, selv om vi har sat vores autoreply til.

Det er især de højtlønnede, der er dårlige til at holde fri, viser undersøgelsen, og de mener ganske enkelt ikke, at arbejdsopgaverne kan vente, til de er tilbage fra ferie. 25 pct. mener i øvrigt ikke, at der er andre, der kan udføre deres arbejdsopgaver, og derfor må tage dem med på ferie, mens 40 pct. af os arbejder på ferien, for at undgå, at opgaverne hober sig op, når vi endelig vender tilbage.

Heldigvis svarer under ti pct. af os, at det er fordi vores chef forventer det af os.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.