Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Spanien er stadig et hit

Til trods for spændende og nye rejsemål verden rundt, så tiltrækker Spanien stadig mange turister. I 2014 slog landet ny turistrekord.

Gran Canaria er stadigvæk en ganske populær ferie destination.
Gran Canaria er stadigvæk en ganske populær ferie destination.

Der dukker hele tiden nye, spændende rejsemål op rundt omkring på kloden, og gang på gang fortæller trendforskerne os, at nu er den og den rejseform fremtiden. Men uanset set hvad, er én ting sikker: Vi vil til Spanien på solferie.

Således kan de spanske turistmyndigheder med tilfredshed notere sig, at landet i 2014 slog ny turistrekord. Sidste år tilbragte hele 63 millioner udenlandske gæster deres ferie i Spanien – det er ca. fire procent flere end året før, der også var rekordår.

Så selv om der på mange andre områder stadig er krise i Spanien, sikrede turismen altså gode indtægter og mange arbejdspladser. Ikke mindst i sommerperioden var der stor travlhed. Alene i højsæsonen i juni, juli og august besøgte 31 millioner turister Spanien.

Det er især de populære solferieområder som De Kanariske Øer med Gran Canaria, Tenerife og Lanzarote som de store trækplastre, Solkysten mod syd samt De Baleariske Øer med Mallorca, Ibiza og Menorca, der trækker flest til, men også storbyerne Madrid og Barcelona, samt kulturbyer som Sevilla, Granada og Valencia er populære.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.