Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Redaktionen smager: Chaplon Tea

Rejseliv har besøgt den smukke café Chaplon Tea i Tivoli. Her er vores bedømmelse.

Chaplon Tea er nok én af de bedst beliggende cafeer i hele Tivoli. Med udsigt til og lyden fra springvandet drikker man sin te udendørs i parasollers skygge så langt fra skrig og hvin, som det nu engang er muligt i en forlystelsespark. Teen bliver serveret på bakke og brygget i det lille, yndige te-hus med spir på toppen og fine udskæringer i træ. En kande valgfri te koster 39 kroner, og der er te til tre krus i én kande.

Jeg får en te med mynte og rosenblade anbefalet af ekspedienten. Den er fra Chaplon Teas egen teplantage i Sri Lanka og smager skønt. I alt kan man vælge mellem 11 forskellige slags te fra stedets egen plantage, men caféen har også andet te samt kaffe. 

Chaplon Tea er hyggeligt, og det trækker op, at man kan tage sig en pause i en liggestol så man kan ligge og glane udover haven, mens man drikker sin te. Dét ville jeg gerne have haft, og liggestolene er da også ledige, men de to ekspedienter har ikke ryddet bordene efter tidligere gæster, så der er ikke plads til mig og min bakke.

I alt går der 25 minutter, fra jeg kommer, til én af ekspedienterne endelig får fjernet bakkerne, så kunder igen kan få sig en liggestol og en plads i skyggen. Det er for lang tid, og når biksen er fri for kunder og man er to på arbejde.

Plus:
Chaplon Teas placering i Tivoli og teen generelt

Minus:
Manglende afrydning af borde

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.