Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Piloter skifter guldstriberne på uniformen ud med pink

At stå sammen om at knække cancer er noget, vi i Danmark har gjort længe. Men nu har både Thomas Cook og DFDS Seaways også valgt at gå ind i kampen og i bogstaveligste forstand gøre oktober pink.

De gyldne skulderstriber har fået et nyt look. Foto: Thomas Cook
De gyldne skulderstriber har fået et nyt look. Foto: Thomas Cook

Hos Thomas Cook har piloterne i hele oktober valgt at skifte guldstriberne på skulderen ud med striber i pink. Det gør de for at vise, at de støtter op om ’Støt Brysterne’-kampagnen. Det er omkring 250 piloter hos flyselskabet, der via deres uniform og under sloganet FlyPink vil gøre opmærksom på brystcancer og skaffe penge til kampen mod kræftsygdommen.

Idéen med FlyPink kommer fra Australien, og den har det danske selskab altså også valgt at implementere, fortæller Torben Andersen, der er kommunikationschef hos Thomas Cook:

»Danske Thomas Cook Airlines har ca. 1.100 ansatte. Da hver niende kvinde i Danmark rammes af brystkræft, er det naturligvis også en sygdom, som vi har tæt inde på livet i vores virksomhed,« siger han.

Også hos DFDS Seaways har man valgt at gå ind i kampen, både ved at sætte pink trailere på gaden hele oktober måned, som samler penge ind pr. kilometer, de kører, og ved at sælge cruises, hvor man støtter knæk cancer.

Og for DFDS Seaways var det ikke svært at vælge, at man ville samle ind til lige netop ’Støt Brysterne’, fortæller Rikke Gransøe Lange, der er marketing director for brand innovation i DFDS Seasways: »Alle hos os kender en, der har været berørt af brystkræft, og derfor ville vi gerne støtte op om den sag,« siger hun.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.