Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Pensionister er rejsebureauernes bedste kunder

Bare fordi man er pensionist, bliver man ikke nødvendigvis siddende derhjemme - snarere tværtimod. Mange pensionister udnytter nemlig fritiden til at rejse, viser en ny undersøgelse.

Hvis man skal rejse, skal der nogle gange en selfie til - også selv om man er pensionist.
Hvis man skal rejse, skal der nogle gange en selfie til - også selv om man er pensionist.

Ingen forpligtelser, ingen hjemmeboende børn, ingen chef, der tæller feriedage. Sådan er livet som pensionist – for nogle, vel at mærke. Og faktisk hører pensionister til dem, der rejser allermest af alle.

Det fortæller pensionskassen Sampension, der har undersøgt rejsevanerne blandt denne gruppe, og deres tal viser, at 11 pct. har været ude at rejse fem gange eller mere det seneste år. Også hos Best Travel kan man nikke genkendende til den ældre generations rejseaktivitet, da det er en af rejsebureauets største kundegrupper, fortæller salgs- og marketingchef Jens Fonsbøl:

»Vi har mange stamgæster, som på samme tid bestiller flere af vores rejser. De er yderst rejsevante og stiller høje krav om dygtige rejseledere og god komfort. De har oplevet lidt af hvert igennem deres lange rejseliv, og på rejserne bliver der lystigt udvekslet anekdoter,« siger han.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.