Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Ny hjælp til den komfortable turist

Er du en af dem, der er træt af at stå i lange køer ved check-in i lufthavnen, er der nu godt nyt.

Nu kan du slippe for lange køer ved check-in i lufthavnen. Spies tilbyder nemlig deres gæster, at de kan få hentet deres check-in-bagage i deres eget hjem allerede dagen inden afgang.

Det er et helt nyt bagage-koncept, Spies lancerer i samarbejde med Thomas Cook Airlines og selskabet VALiZO.

Som gæst kan du vælge at få din bagage hentet i dit hjem dagen inden afgang og samtidig modtage dit boardingkort, så du kun skal medbringe din håndbagage i lufthavnen. På den måde springer du køen over og kan gå direkte til sikkerhedskontrollen.

Konceptet er ikke helt nyt for Spies og Thomas Cook Airlines, der har kørt med lignende ordninger på flere rejsemål. Her kan gæsterne tjekke ind på flyet i hotellets reception, aflevere deres bagage og få udleveret et boardingkort

I første omgang skal konceptet køre for postnumrene 0-2900, men på længere sigt skal det fungere på hele Sjælland, Lolland, Falster og i Sydsverige – og muligvis resten af Skandinavien, hvis det bliver en succes, meddeler Christian Kurir fra VALiZO.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.