Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Nu kan du få gourmet på flyveturen hos SAS

Det at stige om bord på et fly er ikke længere blot et middel til at nå en anden destination. Nu er flyveturen i sig selv blevet en del af rejsen.

Både mad og drikke er blevet en del af oplevelsen, når vi skal ud at flyve.
Både mad og drikke er blevet en del af oplevelsen, når vi skal ud at flyve.

I hvert fald har flere flyselskaber nu opgraderet mulighederne for at vælge mere eksklusive mad- og drikkevarer undervejs på rejsen. Hvor en Carlsberg tidligere var nok, hvis man skulle have en øl på flyveren, forventer vi nu derfor også bedre øl – og mad og drikke generelt. Bølgen startede, da SAS i 2014 indgik et samarbejde med det danske bryggeri Mikkeller og begyndte at servere gourmetøl på deres ture. Siden da er flere selskaber fulgt trop med specialøl, og senest er Cathay Pacific i Hong Kong røget med på bølgen med øllen Betsy Beer, der er lavet sammen med Hong Kong Brew Co.

Foruden øl-bølgen er SAS nu igen fremme i skoene, når det kommer til deres udvalg af mad og drikke. De har netop lanceret et helt nyt mad- og drikkekoncept, hvor de på deres ruter inden for Skandinavien og Europa vil servere drikkevarer og snacks, der er lokalt produceret – af naturlige ingredienser.

»Vi ved, at mad og drikke er en vigtig del af rejseoplevelsen. Derfor er vi glade for at lancere et nyt mad- og drikkekoncept af høj kvalitet, hvor der også gennem serveringen og indpakningen sættes fokus på at give vores rejsende en endnu bedre totaloplevelse,« fortæller Gustaf Öholm, der er Head of onboard product and services hos SAS.

SAS starter med at tilbyde de lokale varer på deres cafévogn og udvider i maj med flere lokale fødevarer.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.