Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Miami er klar til turister igen

Floridas største by slap billigt fra orkanen Irma, og dens turistbureau byder nu turisterne velkommen igen.

Miami er igen oppe på fuld styrke efter orkanen Irma. Her er det oversvømmelser i Bayfront Park. Foto: Phillip Pessar
Miami er igen oppe på fuld styrke efter orkanen Irma. Her er det oversvømmelser i Bayfront Park. Foto: Phillip Pessar

Det er allerede et par uger siden, orkanen Irma huserede de caribiske øer og Florida i USA – især Floridas vestkyst, Florida Keys og Caribien blev slemt ramt, da orkanen den 10. september ramte den sydlige stat.

Irma tog dog turen vestover i sidste øjeblik og skånede derved storbyen – og en af Floridas populære turistdestinationer – Miami for det værste. Dog kunne byen ikke se sig fri for oversvømmelser, strømafbrydelser og andre gener. Og mens dele af Miami stadig er uden internetforbindelse, melder Miamis officielle turistorganisation nu klar til at modtage turister igen.

De fleste hoteller i Miami klarede sig igennem stormen med mindre skader, og flere af dem tilbyder specialpriser til deres kunder, indtil alt igen er normalt efter stormen. De rejsende bliver da heller ikke væk. Norwegian, der måtte aflyse alle afgange den weekend og mandagen efter, Irma huserede, fortæller Rejseliv, at bookingerne igen er tilbage på samme niveau som før orkanen.

Heller ikke Apollo, der arrangerer individuelle pakkerejser til Miami og resten af Florida, har mærket en frygt fra de rejsendes side – men de vælger også at informere deres kunder, inden de køber rejser i orkansæsonen, fortæller Glenn Bisgaard, der er kommunikationschef:

»Vi har haft nogle få, der har ringet og spurgt ind til orkaner derovre, men vi fortæller vores kunder, at det specielt i august og september er ’hurricane season’, og man kan være uheldig at rende ind i et gedigent uvejr.«

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.